LEGO Harry Potter komt met 6 nieuwe sets op 1 maart 2024

Brickyes

Betoverend nieuws voor alle LEGO en Harry Potter fans! Op 1 maart 2024 brengt LEGO een magische verzameling van maar liefst zes nieuwe sets uit, geïnspireerd op de betoverende wereld van Harry Potter. Deze langverwachte toevoegingen beloven niet alleen verbluffende details en iconische personages, maar ook eindeloos bouwplezier voor jong en oud. Duik in het artikel en ontdek de magie achter elke steen terwijl we een voorproefje geven van wat deze nieuwe sets te bieden hebben. Bereid je voor op een reis door de tovenaarswereld zoals je die nog nooit eerder hebt gezien, en markeer 1 maart alvast in je agenda voor de lancering van deze betoverende collectie

LEGO Harry Potter komt met 6 nieuwe sets op 1 maart 2024 LEGO Harry Potter komt met 6 nieuwe sets op 1 maart 2024

LEGO Harry Potter: 76432 Forbidden Forest: Magical Creatures

Maak je klaar om de geheimen van het Verboden Bos te ontdekken met de nieuwe set: 76432 Forbidden Forest: Magical Creatures.

Deze boeiende set bestaat uit 172  LEGO-stukjes, waarmee je een deel van de iconische tovenaarswereld tot leven kunt brengen. Voor de fans van de boeken en films kunnen we met enthousiasme onthullen dat deze set wordt geleverd met gedetailleerde minifiguren van niemand minder dan Ron Weasley en Hermione Granger. Deze magische set is verkrijgbaar voor €29.99.

LEGO Harry Potter: 76430 Hogwarts Castle Owlery

Met 364 stukjes biedt deze set een meeslepende bouwervaring voor fans van alle leeftijden.

De set bevat  minifiguren van niemand minder dan Harry Potter zelf, samen met Cho Chang en de immer waakzame Argus Filch. Beleef avonturen in de Owlery, waar postuilen rusten voordat ze eropuit gaan om brieven te bezorgen in de magische wereld van Hogwarts.

Met een prijs van slechts €44.99 biedt deze set niet alleen een boeiende bouwervaring, maar ook een  manier om jouw LEGO Harry Potter-verzameling uit te breiden.

LEGO Harry Potter: 76428 Hagrid's Hut: An Unexpected Visit

Met een indrukwekkende 896 stukjes belooft deze set een onvergetelijke bouwervaring voor fans. De set wordt geleverd met vijf  minifiguren: Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Draco Malfoy, en natuurlijk de geliefde Rubius Hagrid. Beleef onverwachte ontmoetingen en spannende avonturen terwijl je Hagrid's Hut verkent. Voor de prijs van €74.99 biedt deze set niet alleen een indrukwekkende bouw, maar ook een kans om jouw favoriete personages tot leven te brengen. Elke steen draagt bij aan het vastleggen van de unieke sfeer van de Harry Potter-reeks, waardoor fans hun eigen magische verhalen kunnen creëren.

LEGO Harry Potter: 76426 Hogwarts Castle Boathouse

Met 350  stukjes biedt deze set een betoverende bouwervaring voor fans. De set bevat vijf gedetailleerde minifiguren, waaronder Harry Potter, Hermione Granger, Neville Longbottom, Dean Thomas, en de vastberaden Professor McGonagall. Betreed de mysterieuze wateren van de Hogwarts Castle Boathouse en beleef spannende avonturen.

Voor een betaalbare prijs van €37.99 opent deze set de deur naar de magische wereld van Hogwarts.

LEGO Harry Potter: 76425 Hedwig At 4 Privet Drive

Met 337 stukjes biedt deze set niet alleen een boeiende bouwervaring, maar ook een betaalbare toegangspoort tot de magische wereld.

De set bevat een gedetailleerd miniatuurmodel van Hedwig, de iconische sneeuwuil van Harry Potter, en neemt je mee naar de vertrouwde omgeving van 4 Privet Drive. Maar dat is niet alles! Deze set bevat ook de herkenbare koffer van Harry Potter, waardoor het een must-have is voor fans van de tovenaarswereld.

Voor slechts €19.99 kun je een stukje magie aan je LEGO-verzameling toevoegen.

LEGO Harry Potter: 76424 - Flying Ford Anglia

Met een betaalbare prijs van €14.99 en 165 stukjes, belooft deze set een magische bouwervaring voor fans van alle leeftijden.

De set wordt geleverd met drie charmante minifiguren: Harry Potter, Ron Weasley, en de trouwe uil Hedwig. Stap in de iconische Flying Ford Anglia en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de lucht in gaat op een betoverende reis door de tovenaarswereld.

Ben jij fan van de LEGO Harry potter sets: kijk dan eens naar onderstaande sets:

Deze sets zijn binnekort niet meer te koop bij LEGO:

Vind de beste prijs