UPDATE! LEGO Harry Potter 76429 The sorting hat officiële foto release

Brickyes

In de betoverende wereld van LEGO Harry Potter is er een nieuw hoogtepunt om aan je verzameling toe te voegen - de LEGO Harry Potter 76429 The Sorting Hat. Met 561 stenen en een hoogte van 25 cm, belooft deze set een meeslepende ervaring te bieden voor fans van de beroemde tovenaarsleerling.

sorteerhoed 3.webp

De exclusieve minifiguur van Harry Potter:

Een hoogtepunt van deze set is ongetwijfeld het exclusieve minifiguur van Harry Potter, dat voor het eerst de Sorting Hat in roodbruin introduceert.

Magische geluiden:

De LEGO Sound Brick voegt een nieuwe dimensie toe aan het bouwplezier. Met 31 verschillende geluiden wordt het bouwen van de Sorting Hat een meeslepende ervaring. Druk op de punt van de hoed en laat de magie tot leven komen, terwijl de geluidssteen zorgt voor een betoverende ambiance. Door de toevoeging van deze brick valt het prijskaartje van deze set op €99,99.

Interactieve functies:

De interactieve functies van deze set stoppen niet bij het bouwproces. Plaats de Sorting Hat op je hoofd en ontdek een nieuwe manier om geluiden af te spelen. Een innovatieve toevoeging die de magie van de LEGO Harry Potter-wereld naar de echte wereld brengt. De wenkbrauwen, de punt van de hoed en de mond zijn beweegbaar. Als je de punt van de hoed indrukt, gaat de mond open, bewegen de wenkbrauwen en wordt de geluidssteen geactiveerd.

Details in print en stickers:

Deze set is voorzien van gedetailleerde prints, waaronder de schilden van de vier huizen - Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw en Slytherin. De patches op de Sorting Hat worden geaccentueerd met stickers, waardoor de details nog levendiger worden.

Ben je fan van LEGO Harry Potter, kijk dan een keer naar onderstaande sets: