LEGO Encanto bloempot en Encanto fotolijst onthuld

Brickyes

Vandaag zijn de allereerste officiële foto's opgedoken van twee betoverende LEGO Disney Encanto sets die de harten van LEGO-liefhebbers en fans van de populaire animatiefilm zullen veroveren. De sets, geïnspireerd op de magische wereld van Encanto, beloven een unieke bouwervaring met gedetailleerde elementen.

LEGO Encanto bloempot en Encanto fotolijst onthuld LEGO Encanto bloempot en Encanto fotolijst onthuld

LEGO Isabela's bloempot - 43237

De eerste set is een charmante bloempot (43237) met maar liefst 641 kleurrijke stukjes, geprijsd op €44,99. De bloempot, gehuld in een lieflijke roze kleur, herbergt een paarse orchidee, een schattige cactus, en een ander klein bloemetje. Wat deze set extra bijzonder maakt, is dat de bloempot opengemaakt kan worden, waardoor de binnenkant zichtbaar wordt. Hierin is een miniatuurkamer van Isabella te bewonderen, waarmee fans de kans krijgen om de betoverende wereld van Encanto tot in detail te ontdekken.

LEGO Mirabels fotolijstje - 43239

De tweede set die is onthuld, is het LEGO Mirabels fotolijstje (43239) met sierradendoosje. Deze set bevat 334 stukjes en wordt aangeboden voor €29,99. Naast het sierlijke fotolijstje en de doos, biedt deze set een extraatje: een armbandje dat fans zelf kunnen decoreren, waardoor creativiteit en bouwplezier hand in hand gaan.

Vanaf wanneer beschikbaar?

Beide sets zullen beschikbaar zijn vanaf 1 maart en beloven een onvergetelijke bouwervaring te bieden aan fans van Encanto en LEGO-liefhebbers wereldwijd. Grijp deze kans om de magie van Encanto naar je LEGO-collectie te brengen en de kleurrijke wereld van de Madrigal-familie te verkennen!

Fan van Encanto? Bekijk dan ook eens deze set:

LEGO Het huis van de familie Madrigal - 43202 ⎯ Bekijk op Bol.comBekijk op Amazon