LEGO DreamZzz komt 1 januari met 4 nieuwe set

Brickyes

Ontwaak je creatieve geest, want LEGO DreamZzz staat klaar om het nieuwe jaar te beginnen met een sprankelende dosis bouwplezier! Op 1 januari 2024 worden maar liefst vier opwindende nieuwe sets gelanceerd, beladen met mogelijkheden om je eigen droomwerelden te creëren. Ben je nieuwsgierig naar de magie van LEGO, deze sets beloven iets speciaals te bieden. Laten we een voorproefje nemen van wat LEGO DreamZzz voor ons in petto heeft en ons laten meevoeren naar een wereld van verbeelding en ontdekking.

LEGO DreamZzz komt 1 januari met 4 nieuwe set LEGO DreamZzz komt 1 januari met 4 nieuwe set

LEGO DreamZzz: 71477 Sandman's tower

Bereid je voor op een betoverende reis naar de wereld van dromen met LEGO DreamZzz's nieuwste creatie: 71477 Sandman's Tower! Met een indrukwekkende 723 stukjes wordt deze set op 1 januari 2024 gelanceerd en biedt het bouwers en dromers de kans om een magische toren te bouwen.

Hoewel de 6 personages op de foto nog niet duidelijk zijn belooft Sandman's Tower een intrigerend verhaal te onthullen. Voor €89,99 krijg je niet alleen een uitdagende bouwervaring, maar ook een unieke kans om de mysterieuze wereld van de Sandman te verkennen.

DreamZzz: 71476 Zoey and Zian the cat owl

Betreed de betoverende wereld van LEGO DreamZzz met de gloednieuwe set: 71476 Zoey and Zian the Cat Owl! Deze set, die 437 stukjes bevat, wordt op 1 januari 2024 uitgebracht en belooft een boeiende bouwervaring vol fantasie.Voor een prijs van €49,99 krijg je niet alleen een verzameling kleurrijke personages, waaronder Zoey, Cooper, Sneak, Snivel, en de mysterieuze Knight Hunter, maar ook de kans om je eigen droomavonturen te creëren.

LEGO DreamZzz: 71472 Izzie's narwhal hot air balloon

Stap binnen in de dromerige wereld van LEGO DreamZzz met de nieuwste set: 71472 Izzie's Narwhal Hot Air Balloon! Met een handige 156 stukjes is deze betaalbare set perfect voor bouwers van alle leeftijden en wordt gelanceerd op 1 januari 2024.

Voor slechts €14,99 krijg je niet alleen de kans om Izzie's schattige Narwhal Hot Air Balloon te bouwen, maar ook om de drie  minifiguren  (izzie, bunchu en grimgebroed) te bemachtigen.

LEGO DreamZzz: 71471 Mateo's off-road car

Deze betaalbare set van 94 stukjes wordt gelanceerd op 1 januari 2024 en is perfect voor elke LEGO-fan. Voor slechts €9,99 krijg je niet alleen de kans om Mateo's stoere Off-road Car te bouwen, maar ook om kennis te maken met drie minifiguren die een rol spelen in dit avontuurlijke verhaal: Mateo zelf, samen met de kleurrijke metgezellen Z-Blob en Grimspawn.

Ben je fan van LEGO DreamZzz, kijk dan een keertje naar onderstaande sets: