LEGO Disney Stitch bouwbaar figuur gerucht voor 2024

Brickyes

Fans van zowel LEGO als Disney kunnen mogelijk een opwindend nieuw bouwproject in hun toekomst verwachten, want er gaan sterke geruchten dat LEGO van plan is om in 2024 een bouwbaar figuur van Stitch uit de geliefde Disney-film "Lilo & Stitch" uit te brengen.

Stitch

Als de geruchten waar blijken te zijn, kunnen we verwachten dat deze LEGO-set allerlei kenmerkende details van Stitch zal bevatten, zoals zijn grote ogen, puntige oren, blauwe vacht en natuurlijk zijn kleine gezicht met een ondeugende uitdrukking. LEGO staat bekend om zijn aandacht voor detail en het vermogen om iconische personages en scènes nauwkeurig na te bootsen, dus fans kunnen erop vertrouwen dat deze set de essentie van Stitch zal vastleggen. 

Hoewel er nog geen officiële informatie is over de releasedatum of prijs van deze mogelijke LEGO-set, kunnen we aannemen dat deze naar verwachting in 2024 beschikbaar zal zijn, als de geruchten kloppen.

Voor fans die niet kunnen wachten, is het altijd leuk om te speculeren over wat voor soort bouwuitdaging deze set zal bieden. Hoeveel bouwstenen zullen er nodig zijn? Zullen er beweegbare delen zijn om Stitch in verschillende houdingen te plaatsen? Welke accessoires zullen erbij zitten? Al deze vragen zullen hopelijk binnenkort beantwoord worden wanneer LEGO officieel de details van deze spannende nieuwe set onthult.

Fan van Disney LEGO, kijk dan eens naar onderstaande sets: