LEGO Disney 43242 Huisje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen officiële aankondiging

Brickyes

In een betoverend nieuw hoofdstuk van hun samenwerking met Disney, heeft LEGO vandaag de officiële aankondiging gedaan van een meesterwerk dat de harten van zowel jong als oud zal veroveren: Sneeuwwitje's Huisje en de Zeven Dwergen LEGO set

Huisje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen

Wat kan je verwachten?

LEGO heeft zojuist een nieuwe verzamelset uitgebracht voor volwassenen, gebaseerd op de klassieke Disney film Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Het LEGO® Disney Huisje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen is een gedetailleerd displaymodel dat bestaat uit een huisje met verschillende kamers, plus een keuken met een verlichtingssteen om de haard te laten gloeien. Deze set toont de nostalgie van Disney films en is perfect voor elke volwassen fan (inclusief jijzelf!).

Belangrijkste kenmerken

  • LEGO® set voor volwassenen - Deze bouwbare verzamelset van het huisje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen is geweldig voor elke volwassen fan van Disney films.
  • Bouwen en neerzetten - Dit huisje kan worden geopend en bevat een gedeeltelijk afneembaar dak, verlichting in de haard en meerdere kamers. Daarnaast zijn er ook 2 kleinere modellen inbegrepen.
  • Beroemde filmpersonages - De set bevat 10 bekende personages uit Sneeuwwitje en de zeven dwergen, waaronder Sneeuwwitje, de Boze Koningin in vermomming, de Prins, en natuurlijk de zeven dwergen.
  • Haal een vleugje magie in huis - Met deze bouwset kunnen volwassen fans genieten van een uitdagend bouwproject vol details uit de filmklassieker, resulterend in een fraai displaymodel.
  • Disney filmcadeau - Deze set is een prachtig cadeau of verrassing voor jezelf of een andere volwassen Disney fan. Het bevat 10 LEGO® Disney minifiguren, een bouwbaar huisje en 2 kleinere modellen.
  • 3D-bouwinstructies - Met de LEGO® Builder app kun je je voortgang bijhouden, inzoomen en je model in 3D draaien voor een nog betere bouwervaring.
  • Afmetingen - Deze 2229-delige displayset heeft een bouwbaar huisje van ongeveer 20 cm hoog, 35 cm breed en 20 cm diep.

Het LEGO® Disney Huisje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen is vanaf 4 maart 2024 verkrijgbaar voor de prijs van €219,99. Er is vervroegde toegang voor LEGO® Insiders voor deze set  van 01-03-2024 t/m 03-03-2024. Deze hoogwaardige verzamelset is perfect voor filmliefhebbers en biedt een intuïtieve bouwervaring. Mis deze kans niet om een klassiek Disney verhaal tot leven te brengen met LEGO stenen!

Ben je fan van LEGO Disney, kijk dan een keertje naar onderstaande sets: