LEGO DC 76328 The classic TV series Batmobile: Officiële release!

Brickyes

LEGO en DC Comics brengen samen een nostalgisch stukje televisiegeschiedenis tot leven met de LEGO DC 76328 The Classic TV Series Batmobile. Deze set is een eerbetoon aan de iconische Batmobile uit de klassieke Batman-tv-serie van de jaren '60. Met veel oog voor detail en een indrukwekkend aantal stenen, is deze set een absolute must-have voor zowel Batman-fans als LEGO-verzamelaars.

LEGO DC 76328 The classic TV series Batmobile: eerste foto's

Aantal stenen en inhoud van de set

De LEGO DC 76328 Batmobile bestaat uit maar liefst 1822 stenen, waardoor het bouwen van deze set een uitdagende maar lonende ervaring is. De set bevat één minifiguur: niemand minder dan Batman zelf, gekleed in zijn klassieke kostuum zoals te zien in de tv-serie. Het model biedt een hoog detailniveau en een realistische weergave van de Batmobile die in de jaren '60 menig televisiescherm domineerde.

Prijs en beschikbaarheid

Met een prijskaartje van €149,99 is deze set een waardevolle toevoeging aan de collectie van elke LEGO- of Batman-fan. De release staat gepland voor 1 oktober 2024, net op tijd om hem aan je verlanglijstje voor de feestdagen toe te voegen.

Aanbevolen leeftijd

Net als andere sets in de LEGO Icons en DC-reeksen, is de LEGO DC 76328 Batmobile aanbevolen voor bouwers van 18 jaar en ouder. De set richt zich vooral op volwassen fans, dankzij de gedetailleerde bouw en het nostalgische thema. Het biedt een uitdagende bouwervaring die zich richt op precisie en geduld, met als resultaat een schitterende weergave van een klassiek voertuig.

Extra details: Naamplaatje met informatie

Een uniek detail van deze set is het meegeleverde naamplaatje, dat informatie bevat over de Batmobile en zijn rol in de klassieke tv-serie. Dit maakt de set niet alleen een speelstuk, maar ook een verzamelobject dat trots tentoongesteld kan worden. Het naamplaatje voegt een extra laag authenticiteit toe en maakt de set nog specialer voor fans van de show.

Een eerbetoon aan de klassieke Batman

De LEGO DC 76328 The Classic TV Series Batmobile is meer dan alleen een bouwset; het is een ode aan een tijdloze televisieserie die generaties heeft geïnspireerd. Met zijn gedetailleerde ontwerp, authentieke minifiguur en unieke naamplaatje, biedt deze set alles wat een fan kan wensen. Of je nu een LEGO-verzamelaar bent, een Batman-fan of beide, deze Batmobile mag niet ontbreken in je collectie.

Vergeet niet om deze set op 1 oktober 2024 in huis te halen en je innerlijke superheld te omarmen!

Ben je fan van Batman? Kijk dan eens naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs