LEGO Creator 3 in 1 heeft 10 nieuwe sets onthult voor 2024

Brickyes

Hoewel we momenteel niet over alle gedetailleerde informatie beschikken met betrekking tot de verschillende sets, willen we jullie toch graag een voorproefje geven. Het is mogelijk dat we niet alle details al kennen, maar we vinden het leuk om jullie alvast een glimp te tonen van wat er komen gaat. Mochten er in de toekomst meer details beschikbaar worden, dan zullen we jullie uiteraard op de hoogte stellen.

LEGO Creator 3 in 1 heeft 10 nieuwe sets onthult voor 2024 LEGO Creator 3 in 1 heeft 10 nieuwe sets onthult voor 2024

Welke sets kan je op 1 januari 2024 verwachten?

 

LEGO Creator: 31156 Tropical Ukelele

Hoewel er op dit moment nog geen specifieke details bekend zijn over de releasedatum, het aantal stukjes en de prijs van de aanstaande set, willen we jullie alvast een eerste indruk geven aan de hand van een foto. Op de afbeelding is de set te zien, met als focus een ukelele te midden van twee tropische bloemen. Het ontwerp lijkt levendig en kleurrijk te zijn. Naast de initiële opstelling met de ukelele, biedt de set ook de optie om omgebouwd te worden tot een dolfijn met een eiland of een soort gebouw. Aangezien een aantal van deze sets op 1 januari 2024 uitkomt, is dit waarschijnlijk ook het geval voor deze set.

LEGO Creator: 31148 Roller skates

Met 342 stukjes en een prijs van €29.99 biedt deze set een leuke bouwervaring. De set geeft je niet alleen de mogelijkheid om roller skates te bouwen, maar je kunt ook kiezen voor een andere creatie, zoals een radio of skateboard. De veelzijdigheid maakt het bouwproces interessant en creatief. De release van de LEGO Creator 31148 Roller Skates set is gepland voor 1 januari 2024. 

LEGO Creator: 31155 Hamsters

Ook voor deze sets zijn er nog geen details vrijgegeven. Wat wel zo is is dat een deel van de nieuwe creator sets op 1 januari uitkomen en waarschijnlijk zal dit dan ook wel het geval zijn voor deze set. Wat we op de foto zien is een hamsterhok met 2 schattige hamsters en een hamsterwiel. De set kan omgebouwd worden naar een hondenhog met een hond of een kattenpaal met kat en muis. Als er verdere details over deze set vrijkomen houden we jullie hiervoor op de hoogte.

LEGO Creator: 31149 Watering can with flowers

Met 420 stukjes en een prijs van €29.99, biedt deze set een ontspannen manier om wat bouwtijd door te brengen. De set, gepland voor release op 1 januari 2024, stelt bouwers in staat om niet alleen een charmante gieter met bloemen en vlinders te creëren, maar ook om te experimenteren met alternatieve bouwopties. Transformeer de set eenvoudig in twee vogels op een takje of een schattige regenlaars met bloemen erin, waardoor je de veelzijdigheid van LEGO Creator ten volle benut.

LEGO Creator-Space: 31152 Astronaut

Voor de ruimteliefhebbers onder ons brengt LEGO de 31152 Astronaut set uit in de Creator-Space serie. Met 647 stukjes en een betaalbare prijs van €49.99, biedt deze set een  leuke bouwervaring. De geplande release op 1 januari 2024 markeert het begin van een nieuw bouwavontuur. Naast het creëren van een stoere astronaut, kun je met deze set ook je creativiteit de vrije loop laten. Transformeer de astronaut eenvoudig in een futuristisch ruimteschip of verander hem in een hond in een schattig ruimtepak.

LEGO Creator: 31147 Retro camera

Voor de liefhebbers van vintage vibes introduceert LEGO de 31147 Retro Camera set in de Creator-serie. Met 261 stukjes en een prijs van €19.99, biedt deze set bouwervaring voor zowel jonge als volwassen bouwers. De geplande release op 1 januari 2024 markeert het begin van een reis terug in de tijd. Naast het bouwen van een stijlvolle retro camera, kun je met deze set ook je creativiteit de vrije loop laten. Experimenteer en transformeer de camera naar een nostalgische videorecorder of een charmante retro tv.

LEGO Creator: 31146 Flatbed truck with helicopter

Met 270 stukjes en een betaalbare prijs van €19.99, belooft deze set op 1 januari 2024 een ontspannen bouwervaring.

Naast het creëren van een stoere flatbed truck met een helikopter, biedt deze set bouwers de vrijheid om het te  transformeren naar een vrachtwagen met een vliegtuig of ontwerp twee snelle auto's voor een extra uitdaging.

LEGO Creator: 31150 Wild animals safari

Voor degenen die van de natuur houden, brengt LEGO de 31150 Wild Animals Safari set uit in de Creator-serie. Met een uitgebreide 780 stukjes en een prijs van €64.99, belooft deze set een leuke bouwervaring op 1 januari 2024. Naast het bouwen van een wilde safariscène met giraf en flamingo, biedt deze set bouwers de mogelijkheid tot creatieve expressie. Probeer het eens anders en transformeer de set naar een majestueuze leeuw of een springbok met een schattige baby.

LEGO Creator: 31157 Peacock

Ook voor deze set hebben we geen details als het om prijs en stukjes gaat, waarschijnlijk komt deze set ook op 1 januari uit zoals bij alle andere sets vermeld staat. Wat we op de foto kunnen zien is een mooie en kleurrijke pauw. Vind je de pauw niet zo leuk, dan heb je nog de keuze om een prachtige libelle of een mooie vlinder te bouwen.

LEGO Creator: 31145 Red Dragon

Voor de liefhebbers van kleine bouwprojecten brengt LEGO de 31145 Red Dragon set uit in de Creator 3-in-1-serie. Met slechts 146 stukjes en een prijs van €9.99, biedt deze set een eenvoudige maar plezierige bouwervaring vanaf 1 januari 2024. Naast het bouwen van een schattige rode draak, opent deze set de deur naar creativiteit. Experimenteer met de bouwstenen en transformeer de draak moeiteloos naar een kleurrijke papegaai of zelfs een vriendelijke vis.

Ben jij fan van LEGO Creator 3-in-1, kijk dan eens naar onderstaande sets: