LEGO brengt op 1 juni een ode aan nostalgie met de LEGO Icons 10334 Retro Radio

Brickyes

LEGO, het iconische speelgoedmerk geliefd bij jong en oud, heeft weer een nieuwe parel toegevoegd aan zijn collectie: de LEGO Icons 10334 Retro Radio. Deze prachtige set neemt je mee terug in de tijd naar het tijdperk van analoge signalen en krakende radio's, en brengt een eerbetoon aan de nostalgie van vervlogen jaren. Met zijn gedetailleerde ontwerp en unieke functies weet deze set zowel LEGO-liefhebbers als vintage-enthousiastelingen te bekoren.

LEGO brengt op 1 juni een ode aan nostalgie met de LEGO Icons 10334 Retro Radio

Een nostalgische reis in LEGO-vorm

Met 906 stenen biedt de LEGO Icons 10334 Retro Radio een uitdagend bouwproject voor liefhebbers van LEGO-sets. Het ontwerp van de radio is zorgvuldig vormgegeven om de kenmerkende uitstraling van een retro radio uit de jaren van weleer vast te leggen. Met afmetingen van 32 cm hoog (inclusief antenne) , 23 cm breed en 7 cm diep is deze LEGO-set een opvallend decoratief stuk dat zowel in huis als op kantoor een nostalgische sfeer creëert.

Beleef de magie van analoge geluiden

Wat deze LEGO-set echt bijzonder maakt, is de toevoeging van een 'soundbrick'. Wanneer je aan de afstemknop draait, kun je het karakteristieke gekraak van analoge signalen en muziekfragmenten horen, waardoor de beleving van het bouwen van de radio nog authentieker wordt. Deze interactieve functie voegt een extra dimensie toe aan het bouwplezier en laat je echt onderdompelen in de wereld van vervlogen tijden.

Een waar verzamelobject

De LEGO Icons 10334 Retro Radio is niet alleen een bouwproject, maar ook een waar verzamelobject. Met zijn zorgvuldig ontworpen details en unieke functies is deze set een must-have voor LEGO-verzamelaars en liefhebbers van vintage design. Bovendien is deze set niet bedoeld voor kinderen; met een aanbevolen leeftijd van 18+ richt LEGO zich op volwassenen die graag herinneringen ophalen aan hun jeugd of die gewoonweg houden van een creatieve uitdaging.

Beschikbaarheid en prijs

De LEGO Icons 10334 Retro Radio zal vanaf 1 juni 2024 verkrijgbaar zijn voor een prijs van €99,99. Met zijn unieke mix van bouwplezier, nostalgisch design en interactieve functies belooft deze LEGO-set een geliefd item te worden in de collectie van jong en oud. Wees er snel bij om deze nostalgische reis in LEGO-vorm aan je verzameling toe te voegen!

Ben je fan van LEGO Icons? Kijk dan een keer naar onderstaande sets: