LEGO® brengt nieuwe Icons set uit: McLaren MP4/4 en Ayrton Senna -10330

Brickyes

Stap in de wereld van snelheid en finesse met LEGO's nieuwste meesterwerk: de Icons set, die de legendarische McLaren MP4/4 en de iconische coureur Ayrton Senna tot leven brengt! Duik in de nostalgische roem van het Formule 1-tijdperk en ontdek de details van deze indrukwekkende bouwset, waar passie voor motorsport en de kunst van het bouwen samenkomen.

McLaren MP4/4 en Ayrton Senna

Nieuwe LEGO® Icons 10330: McLaren MP4/4 en Ayrton Senna

Voor racefans heeft LEGO® een speciale LEGO Icons set uitgebracht: de McLaren MP4/4 en Ayrton Senna (10330) bouwset. Deze set is ontwikkeld in samenwerking met McLaren en het merk SENNA en bevat nauwkeurige details van de legendarische F1 racewagen uit 1988. Met 693 stukjes en een prijs van €79,99 is deze set vanaf 1 maart 2024 beschikbaar.

Belangrijkste features

  • Verzamelmodel van een raceauto voor volwassenen - deze LEGO® Icons McLaren MP4/4 en Ayrton Senna bouwset is ideaal voor fans van autosport en beroemde voertuigen.
  • Wat zit er in de doos? - De set bevat alle benodigde stukjes om een replica op schaal van de McLaren MP4/4 te bouwen. Daarnaast bevat de set ook een displaystandaard voor de racewagen en voor de minifiguur van Ayrton Senna.
  • Kenmerken en functies - De LEGO® Icons racewagen replica heeft werkende besturing, stangophanging, een verstelbare achtervleugel, gladde banden, spiegels, een versnellingspook en een gedetailleerde V6-turbomotor.
  • Bureaudecoratie voor thuis of op kantoor - De set bevat een McLaren MP4/4 displaystandaard met gedrukte voertuigstatistieken. Daarnaast krijg je ook een displaystandaard voor de Ayrton Senna minifiguur met een foto en een beroemd citaat van Senna.
  • Cadeau voor autoliefhebbers - Deze LEGO® Icons set is het perfecte cadeau voor volwassenen tijdens de feestdagen of een verjaardag.
  • Naast deze features bevat de set ook digitale bouwinstructies die te vinden zijn in de LEGO® Builder app. Dit maakt het bouwproces nog gemakkelijker en leuker. De McLaren MP4/4 racewagen in deze set is ongeveer 12 cm hoog, 32 cm lang en 17 cm breed.

Deze LEGO® Icons McLaren MP4/4 en Ayrton Senna bouwset maakt deel uit van de ontspannende LEGO® projecten voor volwassenen. Het is een van de geavanceerde bouwsets die speciaal zijn ontworpen voor volwassenen.

Geef jezelf of een raceliefhebber deze indrukwekkende LEGO set cadeau en geniet van het bouwen en tentoonstellen van dit iconische voertuig. De set is nu al te pre-orderen bij de LEGO website.

Ben je fan van raceautos of sportauto's, kijk dan eens naar onderstaande sets: