LEGO brengt het Natural History Museum modular (10326) uit - Pre-order nu beschikbaar

Brickyes

LEGO heeft zojuist de Natural History Museum Modular Building (10326) aangekondigd, en je kunt het nu vooraf bestellen. Deze indrukwekkende LEGO-set bevat 4014 stukjes en biedt een geweldige bouwervaring.

museum.png

Met een formaat van 48 bij 32 studs, is dit bouwwerk een gedetailleerde replica van het Natural History Museum. Het hoogtepunt is het Barchiosauris-skelet, een zeldzaam dinosaurusfossiel dat elke verzamelaar zal aanspreken.

Het museum heeft exposities op de begane grond en wetenschappelijke tentoonstellingen op de eerste verdieping. Twee dakramen zorgen voor natuurlijk licht en een mooie sfeer. We zien een paar unieke elementen, waaronder een fossiel en het zonnestelstel.

De set gebruikt olijfgroen als hoofdkleur en heeft een opvallende ingang met een trap, witte overkapping en tuinen aan beide zijden. Aan de gevel zijn er twee mooie banieren van het iconische Jurassic World Brachiosaurus-artwork en Explore the future space expositie. De glazenwasser houd alles tenslotte alles mooi schoon!

De set is direct te bestellen (pre-order) en vanaf 1 december 2023 wordt deze set geleverd voor €299,99. Mis deze kans niet om een meesterwerk van LEGO-architectuur te bouwen en het Natural History Museum naar je eigen huis te brengen!

Daarnaast krijg je bij besteding vanaf 1 november van €250 of meer gratis de LEGO Ideas Galileo Galilei GWP. Wat ons betreft de perfecte reden om het dan te bestellen! Als je hem voor 1 november besteld dan krijg je gratis de Verhuiswagen als GWP.