LEGO Art: Nieuwe meesterwerken op komst - Milky Way galaxy en Mona Lisa sets

Brickyes

In de opwindende wereld van LEGO komt er binnenkort een dubbelslag aan meesterwerken aan, waaronder de indrukwekkende LEGO Art: 31212 Milky Way Galaxy en de verbluffende LEGO Art: 31213 Mona Lisa sets. Met respectievelijk 3091 (Milky way) en 1503 (Mona Lisa) stukjes beloven deze nieuwe bouwpakketten een unieke en meeslepende bouwervaring te bieden voor enthousiaste LEGO-fans.

LEGO Art: Nieuwe meesterwerken op komst - Milky Way galaxy en Mona Lisa sets Photo by Denis Degioanni on Unsplash

LEGO Art: 31212 Milky Way Galaxy

Met een release gepland voor mei, zal de LEGO Art: 31212 Milky Way Galaxy-set bouwers de mogelijkheid bieden om een buitenaards meesterwerk te creëren. Met maar liefst 3091 stukjes kunnen LEGO-liefhebbers de mysteries van ons eigen Melkwegstelsel ontdekken terwijl ze elk detail van deze kosmische creatie in elkaar zetten. De set belooft niet alleen een visueel verbluffend eindresultaat, maar biedt ook een educatieve component, waarbij bouwers meer te weten komen over de fascinerende aspecten van ons universum.

LEGO Art: 31213 Mona Lisa

In juni komt de LEGO Art: 31213 Mona Lisa-set op de markt, een eerbetoon aan het beroemde schilderij van Leonardo da Vinci. Met 1503 stukjes is deze set een uitdaging op zich, waardoor bouwers de kans krijgen om een iconisch kunstwerk in LEGO-vorm tot leven te brengen. De set belooft niet alleen de tijdloze schoonheid van de Mona Lisa vast te leggen, maar biedt ook een diepere betekenis voor kunstliefhebbers en geschiedenisfanaten.

De LEGO Art: 31213 Mona Lisa-set is ontworpen om bouwers te laten genieten van het proces van het bouwen van een kunstwerk dat de tand des tijds heeft doorstaan. Met nauwkeurige details en een focus op het vastleggen van de mysterieuze glimlach van de Mona Lisa, zal deze set ongetwijfeld een pronkstuk worden voor degenen die van kunst en creativiteit houden.

Ben je fan van LEGO Art? kijk dan een keertje naar onderstaande sets: