LEGO 40684 Fruit Store - Gratis bij aankopen vanaf €200!

Brickyes

Van 15 tot en met 25 april 2024 kunnen LEGO-liefhebbers profiteren van een speciale aanbieding. Bij aankopen vanaf €200 ontvang je gratis de exclusieve LEGO 40684 Fruit Store, een welkome toevoeging aan je LEGO-collectie.

LEGO 40684 Fruit Store - Gratis bij aankopen vanaf €200!

Een sappige GWP

De Fruit Store is een kleurrijk en charmant bouwwerk met een overvloed aan details en creativiteit. Met een totaal van 337 stenen biedt deze set een meeslepende bouwervaring voor LEGO-fans. 

Ontdek de fruit store

Met afmetingen van 11 cm hoog, 9 cm breed en 8 cm diep, is de Fruit Store compact genoeg om in elke LEGO-collectie te passen, maar toch gedetailleerd genoeg om indruk te maken. Open de deuren en ontdek een wereld vol kleurrijke displays vol met fruit, perfect om je LEGO-stad tot leven te brengen.

Creatieve aanpassingsmogelijkheden

Een van de hoogtepunten van de Fruit Store set zijn de verschillende stickers voor het uithangbord, waardoor je de voorkant van de fruitwinkel naar eigen smaak kunt aanpassen. Of je nu kiest voor een klassiek ontwerp of een eigentijdse twist, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Modulaire bouwplezier

Het gebouw van de Fruit Store is modulair opgebouwd, wat betekent dat bouwers kunnen kiezen of ze het appartement naast of bovenop de fruitwinkel willen plaatsen. Met een open achterzijde voor gemakkelijke toegang tot het interieur van beide locaties, biedt deze set genoeg bouwplezier en verbeelding.

Verkrijgbaar voor een beperkte tijd

Mis deze kans niet om de Fruit Store aan je LEGO-collectie toe te voegen! Deze promotieperiode loopt slechts van 15 tot en met 25 april 2024, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om te profiteren van deze geweldige aanbieding.