LEGO 40668 Trophy award is nu beschikbaar als GWP

Brickyes

LEGO-fans opgelet! Er is een nieuwe en exclusieve set beschikbaar als cadeau bij aankoop: de LEGO 40668 Trophy Award. Deze unieke set is perfect voor verzamelaars en bouwers die hun collectie willen uitbreiden met een bijzondere trofee. Benieuwd naar hoe je deze kunt bemachtigen? Lees verder voor alle details over deze geweldige promotie!

LEGO 40668 Trophy award is nu beschikbaar als GWP

Trophy award: Een exclusieve GWP

De LEGO 40668 Trophy Award is een prachtige set die speciaal is ontworpen als een Gift with Purchase (GWP). Deze exclusieve set bevat 157 stenen en is een geweldig verzamelobject voor zowel jong als oud.

Specificaties van de LEGO 40668 Trophy award

De Trophy Award is 11 cm hoog, 10 cm breed en 7 cm diep, waardoor het een compact en toch opvallend bouwwerk is. De set is ontworpen voor bouwers van 7 jaar en ouder, en biedt een leuke uitdaging voor zowel beginners als ervaren LEGO-fans.

Hoe krijg je de LEGO 40668 Trophy award?

Om in aanmerking te komen voor de gratis LEGO 40668 Trophy Award, dien je een aankoop te doen van minimaal €65 aan LEGO-producten uit de City, Classic, NINJAGO, DREAMZzz of Friends-series. Deze promotie is geldig van 21 tot en met 27 juni 2024, dus zorg ervoor dat je je aankopen binnen deze periode doet.

Promotievoorwaarden en details

Het is belangrijk om te weten dat de promotie alleen geldt zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij om teleurstelling te voorkomen. De LEGO 40668 Trophy Award is een beperkt beschikbare set, dus fans worden aangemoedigd om vroeg in de promotieperiode hun aankopen te doen.

Conclusie

Mis deze geweldige kans niet om een exclusieve LEGO 40668 Trophy Award set te bemachtigen. Met een aankoop van €65 of meer aan geselecteerde LEGO-thema's, kun je deze unieke set gratis ontvangen. Haast je naar je dichtstbijzijnde LEGO-winkel of bezoek de LEGO-website tussen 21 en 27 juni 2024 om deze fantastische aanbieding te grijpen!