LEGO 40596 Magic Maze is officieel onthuld als een GWP

Brickyes

LEGO-fans, maak je klaar voor een boeiende mix van bouwen en spelen met de nieuwste set: LEGO Iconic Magic Maze (40596)! Deze set daagt bouwers uit met een interactief spel dat geduld, balans en precisie vereist om een knikker door betoverende omgevingen te leiden.

LEGO Magic maze LEGO 40596 Magic Maze is officieel onthuld als een GWP

Bekijk de set op de LEGO website

Kenmerken:

Spelbeheersing: Kantel het speelveld om de knikker behendig door het doolhof te leiden en de mond van de vriendelijke walvis te bereiken.

Magische locaties: Verken een woestijn, grasland en een rode brug, elk met schattige details zoals een lieveheersbeestje en een schaap.

Afmetingen: meer dan 20 cm lang, 24 cm breed en 4 cm hoog.

De LEGO Iconic Magic Maze (40596) is binnenkort beschikbaar en belooft urenlang bouw- en speelplezier voor LEGO-liefhebbers van alle leeftijden. Laat je betoveren door deze unieke set en ontdek de magie van LEGO's nieuwste creatie!

Hoe krijg je de Magic Maze?

Zoals eerder vermeld, zal deze set beschikbaar zijn als een GWP, wat betekent dat je hem gratis kunt krijgen bij een bepaalde aankoop bij de officiële LEGO-winkels of via de LEGO-website. De exacte details, zoals het vereiste aankoopbedrag en de releasedatum, zijn echter nog niet vrijgegeven. LEGO-fans moeten dus alert blijven en de officiële aankondigingen van LEGO in de gaten houden om geen kans te missen om Magic Maze toe te voegen aan hun collectie.