Een LEGO-feest: Eindejaarskoopjes en spannende lanceringen!

Brickyes

Terwijl het jaar tot zijn einde komt, nodigt LEGO je uit om de betoverende wereld van bouwen te verkennen. In de aanloop naar het eindejaar presenteert LEGO een speciale uitverkoop met kortingen tot 40% op geselecteerde sets. Tegelijkertijd werpen we ook een blik op enkele veelbelovende nieuwkomers die vanaf januari beschikbaar zullen zijn. Neem een moment om je te laten inspireren door de tijdloze creativiteit van LEGO, want er wacht een wereld vol mogelijkheden op je. Laten we samen ontdekken wat de magie van LEGO ons dit seizoen te bieden heeft.

Laatste LEGO acties van dit jaar! Photo by Brian McMahon` on Unsplash

Enkele opmerkelijke aanbiedingen zijn onder andere:

Boxingday sale van 28 december tot 4 januari

Wat is boxing day sale?  retourenzendingen worden vaak weer verkocht met een extra korting hierop.

Van 28 december tot 4 januari kunnen shoppers geweldige sets kopen met kortingen tot 30%. Enkele hoogtepunten zijn:

Nieuwste lanceringen:

LEGO® Ideas polaroid (21345)

Herbeleef iconische ontwerpkenmerken zoals de zoeker, Color Spectrum en belichtingscompensatiedraaiknop. Laad een van de 3 geïllustreerde 'foto's' uit het met stenen gebouwde Polaroid Time-Zero Land Film-pakket in de camera, druk op de rode ontspanknop en de foto wordt uitgeworpen, net als in het echt! De set is nu beschikbaar voor pre-order en wordt op 1 januari te koop aangeboden voor €79.99.

LEGO® Ideas Orient Express train (21344)

Een ideaal cadeau voor trein-, reis- en geschiedenisliefhebbers. Het bevat met stenen gebouwde versies van de locomotief, slaapwagen, treinrails en 8 minifiguren. De set wordt verkocht voor €299.99.

LEGO® Marvel Avengers tower (76269)

Deze monumentale toren is meer dan 90 cm hoog en zit vol mogelijkheden om gevechten uit de Infinity Saga na te spelen, met een sterrencast van 31 figuren. De set wordt verkocht voor €499.99.

Binnenkort verkrijgbaar in januari:

Januari wordt een opwindende maand voor LEGO-fans! Er zullen tal van nieuwe sets zijn voor alle leeftijden en interesses. Hier zijn enkele favoriete lanceringen beschikbaar vanaf 1 januari:

GWP's voor LEGO® Insiders

LEGO® Houses of the World 4 (40599) – van 15 tot 24 december ontvangen LEGO® Insiders die €250 of meer uitgeven aan een aankoop, dit gratis GWP ter waarde van €19.99.

Winter Fun Add-On Pack (40610) - van 15 tot 24 december ontvangen LEGO® Insiders die €50 of meer uitgeven aan een aankoop, dit gratis GWP ter waarde van €9.99.

Mis deze geweldige aanbiedingen en nieuwe lanceringen niet en duik in de opwindende wereld van LEGO-bouwen!

Vind de beste prijs