Laatste dagen voor Kerst: Ontdek de beste LEGO aanbiedingen bij Bol.com, Amazon en LEGO

Brickyes

Met de feestdagen om de hoek en slechts enkele dagen tot Kerstmis, is het tijd om je cadeaujacht naar een hoger niveau te tillen. Als je op zoek bent naar het perfecte geschenk voor de LEGO-liefhebber in je leven, hebben we goed nieuws! Bol.com, Amazon en LEGO zelf bieden enkele geweldige aanbiedingen op een breed scala aan LEGO-sets. Hier zijn enkele van de topdeals die je niet mag missen

Laatste dagen voor Kerst: Ontdek de beste LEGO aanbiedingen bij Bol.com, Amazon en LEGO Laatste dagen voor Kerst: Ontdek de beste LEGO aanbiedingen bij Bol.com, Amazon en LEGO

Bol. aanbiedingen 

Bol.com biedt niet alleen een uitgebreide selectie LEGO-sets, maar met de last-minute deals kun je ook tot 25% of meer besparen op geselecteerde sets. Hieronder vind je een lijst met sets die 25% of meer zijn afgeprijsd:

Amazon aanbiedingen

Amazon, de reus van online winkelen, biedt ook enkele verleidelijke deals op LEGO-sets voor de feestdagen. Met een uitgebreid assortiment, van populaire thema's kun je bij Amazon zeker het perfecte cadeau vinden. Hieronder een lijst met de Leukste aanbiedingen:

LEGO aanbiedingen

Natuurlijk mag je de officiële LEGO-website niet missen. LEGO zelf heeft vaak exclusieve sets en promoties die je nergens anders zult vinden. Of het nu gaat om limited edition sets, speciale kerstbouwwerken of bundelaanbiedingen, LEGO biedt iets voor elke bouwer. Hieronder een lijst met de beste LEGO aanbiedingen:

Vergeet ook niet dat je bij de LEGO site GWP's krijgt:

  • LEGO Huizen van de wereld 4 - 40599 ⎯ Bekijk op Lego Nederland (bij aankoop van €250 tot en met 24/12/2023 zolang de voorraad strekt)
  • LEGO Winterplezier VIP-uitbreidingspakket - 40610 ⎯ Bekijk op Lego Nederland (bij aankoop van €50 tot en met 24/12/2023 zolang de voorraad strekt)

Tip voor de last-minute shopper!

  • Controleer de levertijden: Zorg ervoor dat je rekening houdt met de levertijden, zodat je cadeaus op tijd aankomen voor Kerstmis.

 

 

Vind de beste prijs