Huizen van de Wereld 4 (40599) - Binnenkort als GWP!

Brickyes

Binnenkort kunnen LEGO-fans wereldwijd genieten van een exclusieve Chinese architectuurset, die gratis wordt aangeboden bij een nog onbekend minimumaankoopbedrag op de LEGO-website. Uit onze eigen bron weten we dat de set 318 stukjes heeft, wat deze set een boeiende reis door de Chinese cultuur en architectuur geeft.

Huizen van de Wereld 4 (40599) - BInnenkort als GWP! Huizen van de Wereld 4 (40599) - BInnenkort als GWP!

Deze unieke bouwset (40599) is het vierde deel in een verzameling LEGO-huizen van over de hele wereld. Het Chinese ontwerp is een eerbetoon aan de rijke architectonische tradities van China, waardoor het een must-have is voor liefhebbers van reizen en verschillende culturen. Of je nu al een LEGO-verzamelaar bent of nieuwsgierig bent naar de wereld van bouwblokken, deze set is een geweldige toevoeging aan elke collectie.

Met afmetingen van meer dan 11 cm hoog, 9 cm breed en 8 cm diep is dit model niet alleen een visueel spektakel, maar biedt het ook een leuke bouwervaring. Perfect voor etalages, bureau-decoraties of gewoon als een waardevol geschenk voor vrienden en familie.

Grijp deze kans om je LEGO-verzameling uit te breiden en de wereld van de Chinese architectuur te verkennen. Houd de LEGO-website in de gaten voor meer details over het minimumaankoopbedrag en geniet binnenkort van dit fascinerende bouwavontuur!