GWP LEGO 40697 Light Up Jack-o'-Lantern: Halloween komt tot leven

Brickyes

Met Halloween in aantocht komt LEGO met een spookachtige nieuwe set: LEGO 40697 Light Up Jack-o'-Lantern. Deze GWP (Gift With Purchase) brengt de sfeer van Halloween rechtstreeks naar je LEGO-collectie en bevat een uniek lichtgevende functie die zeldzaam is voor een gratis promotieset.

GWP LEGO 40697 Light Up Jack-o'-Lantern: Halloween komt tot leven

Inclusief zeldzame light brick

Een van de opvallende kenmerken van deze set is de light brick die de pompoen letterlijk tot leven brengt. Dit soort onderdelen zijn zeldzaam in GWP-sets, waardoor LEGO 40697 een bijzonder verzamelobject is. Met een druk op de knop licht de Jack-o'-lantern op en geeft het een extra dimensie aan je Halloweendecoratie.

Pompoen, spook en herfstig tafereel

De set, die ongeveer 254 stenen bevat, bestaat uit een klassieke Jack-o'-lantern en een vriendelijk spook die samen op een klein stukje gras staan. Dit maakt het een perfect tafereeltje voor Halloween, dat zowel jongere als oudere LEGO-fans zal aanspreken.

Verkrijgbaar in oktober

Deze griezelige maar schattige set zal in oktober beschikbaar zijn, precies op tijd voor Halloween. Houd de LEGO-winkels en online promoties in de gaten, want deze GWP zal zeker geliefd zijn bij Halloween- en LEGO-fans.