Gratis LEGO Sets: Vier 100 jaar Disney en ontdek huizen van over de hele Wereld

Brickyes

Liefhebbers van LEGO, maak je klaar voor een opwindende kans! Van 23 tot en met 30 september 2023, biedt LEGO twee verbluffende sets als cadeau bij aankopen aan: de LEGO Disney 100 Years Celebration en LEGO Houses of the World 3. Of je nu een doorgewinterde LEGO-fan bent of gewoon op zoek bent naar een geweldige aanvulling op je collectie, deze aanbiedingen zijn te verleidelijk om te weerstaan.

Bekijk alle acties op de LEGO site

Gratis LEGO Sets: Vier 100 Jaar Disney en Ontdek Huizen van Over de Hele Wereld Gratis LEGO Sets: Vier 100 Jaar Disney en Ontdek Huizen van Over de Hele Wereld

LEGO Disney 100 Years Celebration (Set 40600)

Laten we beginnen met een eerbetoon aan een van de meest geliefde entertainmentbedrijven ter wereld - Disney. De LEGO 40600 Disney 100 Years Celebration-set is een prachtige viering van 100 jaar Disney-magie. Deze set bestaat uit 226 onderdelen en biedt een scala aan betoverende details.

Om deze prachtige LEGO Disney 100 Years Celebration-set te bemachtigen, hoef je alleen maar voor minimaal €100 aan LEGO Disney-sets (exclusief Star Wars en Marvel) te kopen. Maar wees er snel bij, want deze aanbieding is geldig van 23 tot en met 30 september 2023, of zolang de voorraad strekt.

LEGO Houses of the World 3 (Set 40594)

Nu, voor degenen die graag de wereld rondreizen en architecturale diversiteit waarderen, is de LEGO 40594 Houses of the World 3-set een absolute must-have. Deze set is een eerbetoon aan de Alpen en bevat 278 onderdelen om een prachtig Alpenhuis te bouwen.

De LEGO 40594 Houses of the World 3-set is een exclusief cadeau voor LEGO Insiders-leden. Om deze set te ontvangen, dien je minimaal €250 aan LEGO-sets aan te schaffen. Maar de beloning is de moeite waard voor liefhebbers van architectuur en reizen. Deze aanbieding is ook beschikbaar van 23 tot en met 30 september 2023, of zolang de voorraad strekt.

Mis deze kans niet!

Of je nu een Disney-fan bent die 100 jaar magie wil vieren of een wereldreiziger die de diversiteit van huizen wil verkennen, LEGO biedt deze geweldige sets aan als gratis cadeau bij je aankopen. Grijp je kans van 23 tot en met 30 september en voeg deze unieke LEGO-creaties toe aan je collectie. Maar wees snel, want deze aanbiedingen zijn cumulatief en de voorraad is beperkt. Haal het beste uit je LEGO-winkelervaring en vier Disney's eeuwfeest en ontdek de wereld met LEGO Houses of the World 3. Veel bouwplezier! 

Bekijk alle acties op de LEGO site