Geruchten van LEGO city-space 60432 command rover en hijskraan

Brickyes

Dompel jezelf onder in de wereld van LEGO City-Space terwijl geruchten rondgaan over de mogelijke lancering van twee veelbelovende sets: de LEGO City-Space 60432 Command Rover en Hijskraan. Hoewel nog niet officieel bevestigd door LEGO, hebben betrouwbare bronnen en enthousiaste LEGO-insiders deze sets op de radar gezet.

Geruchten van LEGO city-space 60432 command rover en hijskraan

Wat te verwachten?

Terwijl de geruchtenmolen rondom de LEGO City-Space 60432 Command Rover en Hijskraan op volle toeren draait, blijft de concrete informatie nog spaarzaam. Wat we tot nu toe weten, is dat deze veelbelovende set naar verluidt rond de €80 zal kosten en mogelijk op 1 januari wordt uitgebracht. De details over het ontwerp van de Command Rover en Hijskraan zijn nog gehuld in mysterie.

Hoewel we momenteel slechts een prijsindicatie en een mogelijke releasedatum hebben, willen we onze lezers verzekeren dat we nauwlettend de ontwikkelingen volgen. Op dit moment kunnen we geen voorproefje geven van hoe deze set eruit zal zien, maar we beloven jullie op de hoogte te houden zodra er meer details opduiken.

We begrijpen dat deze informatie nogal karig is, maar soms is de anticipatie en het mysterie rondom een aankomende LEGO-set een deel van het plezier. Dus, houd je LEGO-brick radar scherp, want er staat iets op komst. Wij staan paraat om jullie bij te praten zodra er meer onthuld wordt over de LEGO City-Space 60432 Command Rover en Hijskraan.

Zijn jullie fan van de ruimte, kijk dan eens naar onderstaande sets: