Feest mee met LEGO® Mario dag!

Brickyes

Ben je klaar om de magie van Mario te ervaren? Maak je dan klaar, want maart wordt een maand vol LEGO® avontuur op LEGO.com! We nodigen je uit om samen met ons LEGO® Mario Dag te vieren, waarbij LEGO® Insiders dubbele punten verdienen, exclusieve beloningen en nog veel meer!

Feest mee met LEGO® Mario dag! Feest mee met LEGO® Mario dag!

Dubbele punten en uitverkoop voor LEGO® Super Mario™ insiders

Om Mario Dag (10 maart) te vieren, hebben we iets speciaals voor LEGO® Insiders! Van 4 maart tot 11 maart ontvangen LEGO® Insiders dubbele punten op alle LEGO® Super Mario™ sets die je koopt op LEGO.com. Dat klopt, dubbele punten betekent dubbel zoveel plezier!

Maar dat is nog niet alles - we hebben ook een exclusieve uitverkoop van geselecteerde LEGO® Super Mario™ sets! Van 4 maart tot 21 maart kun je genieten van speciale aanbiedingen op enkele van de meest gewilde sets, waaronder:

LEGO 71423 Droge Bowser Kasteelgevechtsuitbreidingsset: Neem het op tegen Droge Bowser in dit epische kasteelgevecht!

LEGO 71424 Boomhutuitbreidingsset van Donkey Kong: Ga op avontuur in het bos met Donkey Kong's Boomhutuitbreidingsset!

LEGO 71408 Uitbreidingsset van het Kasteel van Peach: Verken het prachtige kasteel van Princess Peach en ontdek talloze geheime kamers en hindernissen!

Mis deze geweldige aanbiedingen niet en voeg deze fantastische LEGO® Super Mario™ sets toe aan je collectie! En vergeet je niet aan te melden bij op de LEGO website om de dubbele insider punten niet te missen! 

Ben je fan van de LEGO Mario sets? kijk dan eens naar onderstaande sets:

Behalve dat Maart Mario dag heeft, zijn er ook tal van nieuwe sets die vanaf 1 maart uitkomen! Kijk eens naar het artikel  “Alle LEGO sets die in maart uitkomen” om al deze sets te bekijken!

Vind de beste prijs