Er zijn 5 nieuwe LEGO Harry Potter™ sets toegevoegd

Brickyes
LEGO Sets added on 2023-05-15

Er zijn 5 nieuwe LEGO Harry Potter-sets toegevoegd!

De eerste set is 76421 Dobby de Huiself. Dit is een schattige set die Dobby laat zien in zijn kenmerkende kleding en sokken. Hij heeft ook een boek en een cake die hij kan vasthouden. De set bestaat uit 403 stenen en kost €29,99. Het is een leuke set voor fans van Dobby en voor iedereen die van huiselfen houdt.

De tweede set is 76423 Hogwarts Express & Hogsmeade Station. Dit is een grote set die de beroemde trein en het station nabootst uit de films. De trein bestaat uit een locomotief, een kolenwagen, twee passagierswagons en een snoepkarretje. Het station heeft een kaartjesloket, een uilenpost en meer. De set bevat ook acht minifiguren: Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel, Draco Malfidus, Leo Jordaan, Rubeus Hagrid, de Snoepheks en de conducteur. De set bestaat uit 1074 stenen en kost €129,99. Het is een geweldige set voor fans van de treinreizen naar Zweinstein en voor iedereen die van treinen houdt.

De derde set is 76415 LEGO De Slag om Zweinstein. Dit is een spannende set die het laatste gevecht tussen Harry en Voldemort laat zien uit de laatste film. De set bevat een deel van het kasteel met torens, ramen en een brug. Er zijn ook zeven minifiguren: Harry Potter, Voldemort, Professor Anderling, Bellatrix Lestrange, Molly Wemel, Marcel Lubbermans en Schurftoog. De set bestaat uit 730 stenen en kost €84,99. Het is een fantastische set voor fans van de epische strijd tussen goed en kwaad en voor iedereen die van actie houdt.

De vierde set is 76414 Expecto Patronum. Dit is een bijzondere set die de Patronus van Harry of Lupin laat zien in lichtblauwe stenen. Je kunt kiezen tussen het bouwen van een hert of een wolf als Patronus. De set bevat ook twee minifiguren: Harry Potter en Remus Lupin. De set bestaat uit 754 stenen en kost €69,99. Het is een mooie set voor fans van de magische bescherming tegen Dementors en voor iedereen die van dieren houdt.

De vijfde en laatste set is 76416 Zwerkbal hutkoffer. Dit is een leuke set die een kleine Zwerkbalveld laat zien in een koffer die je kunt openklappen. De set bevat vier minifiguren: Harry Potter, Draco Malfidus, Carlo Kannewasser en Cho Chang. Er zijn ook drie doelen, vier huisvlaggen, een trofee en alle benodigde spullen om een wedstrijd te spelen. De set bestaat uit 599 stenen en kost €69,99. Het is een geweldige set voor fans van de populaire sport uit de boeken en films en voor iedereen die van sport houdt.

De vijf nieuwe LEGO Harry Potter-sets zijn vanaf 1 juni 2023 te koop.