Er worden 16 nieuwe LEGO city sets verwacht: Deel 2

Brickyes

Welkom terug in het bruisende LEGO City, waar we ons begeven naar het opwindende tweede deel van de aankomende 16 nieuwe sets! Terwijl we de nieuwsgierigheid voeden en de anticipatie opbouwen, willen we graag benadrukken dat op dit moment nog geen gedetailleerde informatie beschikbaar is over deze sets. Wat we wel hebben, zijn foto's die een voorproefje bieden van wat LEGO City in petto heeft.

Er worden 16 nieuwe LEGO city sets verwacht: Deel 2

LEGO City: 60410 Fire rescue motorcycle

Ruk uit voor actie met LEGO City's 60410 Fire rescue motorcycle! Op dit moment hebben we nog geen uitgebreide details over deze set, maar werpen we wel een blik op wat de foto onthult: een snelle brandweermotor, een barbecue die in lichterlaaie staat. We zien ook 1 minifiguur die klaar staat om de vlammen te doven en 1 minigif die flipt omdat de BBQ in de fik staat.

Hoewel de exacte specificaties nog onbekend zijn, lijkt de Fire Rescue Motorcycle-set een snelle en heldhaftige toevoeging te worden aan LEGO City's brandweerteam. Houd je ogen open voor verdere updates terwijl we ons verheugen op de spannende avonturen die deze set met zich mee zal brengen!

LEGO City: 60411 Fire rescue helicopter

De lucht wordt het strijdtoneel voor heldendaden met LEGO City's 60411 Fire rescue helicopter! Momenteel beschikken we nog niet over gedetailleerde specificaties van deze set, maar we werpen wel een blik op wat de foto onthult: een stoere brandweerhelikopter, klaar om uit te rukken voor reddingsoperaties, met bijbehorende minifiguur.

LEGO City: 60412 4x4 Fire engine with rescue boat

Roep de hulp in van LEGO City's 60412 4x4 Fire engine with rescue boat. Momenteel beschikken we nog niet over gedetailleerde specificaties van deze set, maar werpen we wel een blik op wat de foto onthult: een krachtige brandweerauto uitgerust met een reddingsboot, twee dappere brandweerminifiguren, en een minifiguur in nood wiens tent in brand staat.

Hoewel de exacte details nog niet bekend zijn, lijkt de 4x4 Fire Engine with Rescue Boat-set een essentiële aanvulling te worden op LEGO City's brandweer- en reddingsteam. Houd je ogen open voor verdere updates terwijl we ons verheugen op de reddingsoperaties en spannende momenten die deze set met zich mee zal brengen.

LEGO City 60413: Fire rescue plane

Bereid je voor op de ultieme brandbestrijding in de lucht met LEGO City's 60413 Fire rescue plane!(foto van Exabrickslegogo) Momenteel beschikken we nog niet over gedetailleerde specificaties van deze set, maar werpen we wel een blik op wat de foto onthult: een opvallend rood vliegtuig, uitgerust met de mogelijkheid om LEGO-water te schieten.

Hoewel we nog wachten op meer informatie, lijkt de Fire rescue plane-set een cruciale rol te gaan spelen in LEGO City's luchtondersteuning voor brandbestrijding. Houd je oren gespitst voor verdere updates en maak je klaar voor een luchtige reddingsmissie met deze veelbelovende LEGO City-set.

LEGO City: 60414 Fire station with fire engine

Betreed het kloppende hart van brandbestrijding met LEGO City's 60414 Fire station with fire engine! Momenteel beschikken we nog niet over gedetailleerde specificaties van deze set, maar werpen we wel een blik op wat de foto onthult: een compleet brandweerstation, een brandweerwagen, vijf minifiguren, een loyale brandweerhond, en zelfs een drone voor geavanceerde brandinspecties.

City: 60415 Police Car and Muscle Car Chase

Bereid je voor op een spannende achtervolging met LEGO City's 60415 Police car and muscle car chase! Momenteel hebben we nog geen uitgebreide details over deze set, maar werpen we wel een blik op wat de foto onthult: een stoere politieauto, een snelle groene sportauto met gestolen geld, en niet te vergeten, een boef die klaarstaat om te ontsnappen.

LEGO City: 60418 Police mobile crime lab truck

Onderzoek de meest intrigerende misdaadscènes met LEGO City's 60418 Police Mobile Crime Lab Truck! Momenteel hebben we nog geen uitgebreide details over deze set, maar werpen we wel een blik op wat de foto onthult: een compleet mobiel politie misdaadlaboratorium, vijf minifiguren, een gedetailleerde misdaadscene en zelfs een kleine auto.

City: 60419 Police Prison Island

Bereid je voor op een meeslepende politie-operatie met LEGO City's 60419 Police Prison Island! Hoewel we op dit moment nog geen uitgebreide details hebben over deze set, werpen we een blik op wat de foto onthult: een gevangenis op een afgelegen eiland, een indrukwekkende boot, een rubberboot voor kustbewaking, een helikopter voor luchtondersteuning, zeven minifiguren, een trouwe politiehond en zelfs een gevaarlijke haai in de wateren eromheen.

Ben je fan van LEGO city, kijk dan eens naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs