Er worden 16 nieuwe LEGO city sets verwacht: Deel 1

Brickyes

Welkom in LEGO City, waar binnenkort maar liefst 16 gloednieuwe sets worden verwacht om de stad te laten bruisen! In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de eerste 8 sets. Het opwindende is dat hoewel we op dit moment nog geen specifieke details over de sets hebben, we wel een exclusieve sneak peek met foto's hebben. Dus, bereid je voor op een voorproefje van wat LEGO City in petto heeft. Laten we samen een duik nemen in de visuele wereld van deze aankomende sets en ons verheugen op wat LEGO City voor ons in petto heeft.

Er worden 16 nieuwe LEGO city sets verwacht: Deel 1 Er worden 16 nieuwe LEGO city sets verwacht: Deel 1

LEGO City: 60400 Go-karts and race drivers

Momenteel hebben we helaas nog geen gedetailleerde informatie over deze set, behalve wat we kunnen waarnemen op de foto: twee flitsende raceauto's, elk vergezeld van een minifiguur die klaarstaat om de competitie aan te gaan. Hoewel de exacte details nog onbekend zijn, belooft deze set ongetwijfeld een speelse en competitieve toevoeging aan LEGO City te worden. Houd je ogen open voor verdere updates.

LEGO City: 60401 Construction steamroller

Op dit moment hebben we helaas nog geen uitgebreide details over deze set, maar we werpen wel een blik op wat de foto ons laat zien: een krachtige stoomwals, klaar om elk bouwproject aan te pakken, en één minifiguur die de controle heeft over deze indrukwekkende machine.

Ondanks het gebrek aan specifieke informatie belooft de Construction Steamroller-set een geweldige toevoeging te worden aan LEGO City's bouwteam. Blijf op de hoogte voor meer details terwijl we ons verheugen op wat deze set te bieden heeft op het bouwterrein!

LEGO City: 60402 Monster truck

Momenteel beschikken we nog niet over uitgebreide details over deze set, maar werpen wel een blik op wat de foto onthult: een stoere blauwe monster truck, compleet met een gedurfde minifiguur voorzien van een helm, klaar om ongekende stunts uit te voeren.

Hoewel we nog even moeten wachten op meer specifieke informatie, is het duidelijk dat de Monster Truck-set een adembenemende toevoeging zal zijn aan LEGO City's verzameling van opwindende voertuigen. Blijf op de hoogte voor verdere updates terwijl we uitkijken naar de adrenaline die deze set met zich mee zal brengen.

LEGO City: 60403 Emergency ambulance

Haast je naar de plek des onheils met LEGO City's komende reddingsteam: 60403 Emergency Ambulance! Momenteel beschikken we nog niet over gedetailleerde informatie over deze set, maar werpen wel een blik op wat de foto ons toont: een ambulance, een snowboard ramp en twee minifiguren die klaar staan om hulp te bieden.

Terwijl we in afwachting zijn van meer specifieke details, lijkt het erop dat de Emergency Ambulance-set cruciaal zal zijn voor het welzijn van LEGO City's bewoners. Houd je oren gespitst voor nadere informatie en bereid je voor op een spannende rit vol actie met deze nieuwe LEGO City-set!

LEGO City: 60399 Race Car

Snelheid en sensatie komen samen met LEGO City's opwindende nieuwe toevoeging: 60399 Race car. Momenteel hebben we nog geen uitgebreide details over deze set, maar werpen wel een blik op wat de foto onthult: een flitsende oranje-groene raceauto, twee minifiguren klaar om de finish te bereiken, en een glimmende beker in het vooruitzicht.

Hoewel de precieze specificaties nog niet bekend zijn, lijkt de race car-set een onmisbaar element te worden in LEGO City's verzameling van snelle voertuigen. Houd je ogen open voor verdere updates terwijl we ons verheugen op de spanning en snelheid die deze set met zich mee zal brengen.

LEGO City: 60404 Burger van

Smul van LEGO City's nieuwste culinaire creatie: 60404 Burger Van! Momenteel ontbreken gedetailleerde specificaties van deze set, maar we werpen alvast een smakelijke blik op wat de foto onthult: twee minifiguren 1 ervan zich tegoed doet aan een smakelijke hamburger vanuit een mobiele burgerkraam.

Hoewel we nog in afwachting zijn van meer informatie, belooft de Burger Van-set een smakelijke aanvulling te worden op LEGO City's levendige straatleven. Blijf op de hoogte voor verdere updates terwijl we ons verheugen op de heerlijke lekkernijen die deze set met zich mee zal brengen!

LEGO City: 60405 Emergency rescue helicopter

Momenteel ontbreken gedetailleerde specificaties van deze set, maar werpen we een blik op wat de foto onthult: een stoere reddingshelikopter, twee dappere reddingsminifiguren, en een minifiguur in nood die op de hulp van de helikopter wacht.

Terwijl we wachten op meer informatie, lijkt de Emergency Rescue Helicopter-set een essentieel onderdeel te worden van LEGO City's reddingsteam. Houd je oren gespitst voor verdere updates en bereid je voor op een avontuur vol actie en heldendaden met deze veelbelovende LEGO City-set.

LEGO City: 60406 Race car and car carrier truck

Momenteel ontbreken gedetailleerde specificaties van deze set, maar werpen we alvast een blik op wat de foto onthult: een strakke raceauto, een autodrager vrachtwagen en twee minifiguren die klaar zijn voor avontuur.

Hoewel we nog wachten op meer informatie, lijkt de Race Car and Car Carrier Truck-set een essentiële aanvulling te worden op LEGO City's wereld van mobiliteit en snelheid. Houd je ogen open voor verdere updates terwijl we ons verheugen op het onthullen van de details van deze spannende LEGO City-set!

Ben je fan van LEGO city, kijk dan eens naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs