Eerste foto van LEGO Marvel 76294: X-mansion geleaked!

Brickyes

De LEGO-community staat weer op scherp, want de eerste foto van de langverwachte LEGO Marvel 76294: X-Mansion is gelekt. Dit iconische gebouw uit de X-Men-strips zal vanaf 1 november 2024 in de winkels liggen, en LEGO-fans kunnen hun hart ophalen met deze enorme set van 3093 stukjes.

Eerste foto van LEGO Marvel 76294: X-mansion geleaked!

Een indrukwekkende set van 3093 stukjes

Met 3093 steentjes belooft de X-Mansion een indrukwekkende bouwervaring te worden. LEGO heeft met deze set geprobeerd om de iconische school voor mutanten zo gedetailleerd mogelijk na te bouwen. De foto laat zien dat het gebouw herkenbare elementen bevat, zoals de bekende gevel en het klassieke X-Men-logo.

Een verzameling unieke minifiguren

Een van de grootste trekpleisters van deze set zijn de vele exclusieve minifiguren. De set bevat maar liefst 9 X-Men minifiguren, waaronder een mix van nieuwe en hergebruikte karakters. Dit zijn de helden die je kunt verwachten:

  • Wolverine: Een hergebruikte versie, maar deze keer met zijn iconische motor.
  • Gambit: Voor het eerst in LEGO-vorm, met zijn klassieke staf en kaarten.
  • Storm: Een hergebruikte versie, maar nu met een compleet nieuw kapsel.
  • Cyclops: Een oude favoriet, maar met nieuwe beenprints.
  • Jean Grey: Een compleet nieuwe minifiguur in deze set.
  • Iceman: Eindelijk, de ijsman komt tot leven in LEGO.
  • Bishop: Ook voor het eerst in LEGO-vorm.
  • Rogue: Een nieuwe toevoeging aan de LEGO X-Men lijn.
  • Professor Xavier: De oprichter van de X-Men maakt ook zijn debuut, compleet met zijn karakteristieke rolstoel.

Daarnaast bevat de set ook een indrukwekkende Sentinel build, een bekende vijand van de X-Men, die perfect is voor het naspelen van epische gevechten.

Prijs en beschikbaarheid

De LEGO Marvel 76294: X-Mansion set zal vanaf 1 november 2024 verkrijgbaar zijn en zal te koop zijn voor een prijs van €299,99. Dit maakt het een premium set, maar gezien de omvang en het aantal exclusieve minifiguren is de prijs te rechtvaardigen.

Een must-have voor X-Men en LEGO-fans

Voor zowel X-Men fans als LEGO-verzamelaars lijkt de X-Mansion set een absolute must-have te worden. Met zoveel nieuwe en iconische karakters, een gedetailleerde build, en een Sentinel om de set compleet te maken, belooft het een van de populairste LEGO-sets van het jaar te worden.

Ben je fan van LEGO Marvel? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets: