Eerste foto van LEGO Lord of the Rings - Barad-dûr (Tower of Sauron) - 10333 gelekt!

Brickyes

LEGO-fans en Lord of the Rings-enthousiastelingen, houd je vast! Een spannende nieuwe update is zojuist onthuld voor de langverwachte LEGO-set: Barad-dûr, de toren van Sauron! Met setnummer 10333 staat deze epische bouwervaring gepland om in juni te worden uitgebracht en heeft al flink wat opwinding veroorzaakt onder fans wereldwijd.

Eerste foto van LEGO Lord of the Rings - Barad-dûr (Tower of Sauron) - 10333 gelekt!

Wat kunnen we al zien?

De meest recente update brengt ons de allereerste glimp van het meest iconische kenmerk van Barad-dûr: het oog van Sauron zelf! LEGO heeft de anticipatie opgevoerd door een foto vrij te geven van dit angstaanjagende en herkenbare symbool van het kwaad uit Midden-aarde.

De beelden onthullen een verbluffend gedetailleerde reconstructie van het angstaanjagende oog, compleet met zijn dreigende rode gloed en duistere uitstraling. LEGO heeft duidelijk veel aandacht besteed aan het vastleggen van de essentie van dit iconische element uit de Lord of the Rings-saga, wat de opwinding rond deze set alleen maar vergroot.

Fans kunnen zich verheugen op een meeslepend bouwavontuur terwijl ze Barad-dûr, de machtige toren van Sauron, tot leven brengen in LEGO-vorm. Met verwachte releasedatum in juni, is het aftellen begonnen voor deze langverwachte set.

Blijf op de hoogte voor meer updates en onthullingen over LEGO Lord of the Rings - Barad-dûr (Set 10333). Bereid je voor om de duisternis van Midden-aarde te betreden en het kwaad van Sauron te trotseren, allemaal binnen handbereik van je LEGO-bouwvaardigheden!

Fan van Lord of the Rings? Bekijk dan ook eens deze sets: