Eerste beelden van de LEGO papagaaien (31211) uit de fauna collectie

Brickyes

LEGO-enthousiastelingen kunnen binnenkort uitkijken naar een kleurrijke toevoeging aan de fauna collectie met de lancering van de LEGO Papagaaienset (31211). Deze opvallende set, vergelijkbaar met een LEGO Art-set, biedt bouwplezier en een decoratieve flair voor elke kamer.

Eerste beelden van de LEGO papagaaien (31211) uit de fauna collectie Eerste beelden van de LEGO papagaaien (31211) uit de fauna collectie

De set, die twee schitterende papagaaien bevat in opvallende gele en roze tinten met prachtige blauwe accenten, biedt bouwers de mogelijkheid om deze exotische vogels te creëren. Compleet met een tak waar een van de vogels op kan staan, belooft deze set zowel een uitdagende bouwervaring als een esthetisch aantrekkelijk resultaat.

Met maar liefst 644 stukjes zal deze set zowel ervaren bouwers als nieuwkomers in de LEGO-wereld uitdagen. Het wordt verwacht dat de set vanaf 1 januari beschikbaar zal zijn voor een prijs van €49,99.

Voor liefhebbers van LEGO en natuurlijke schoonheid belooft deze set een must-have toevoeging te worden aan verzamelingen wereldwijd. Maak je klaar om op 1 januari deze prachtige papagaaienset te bemachtigen en een kleurrijk stukje LEGO-kunst aan je collectie toe te voegen!

Fan van LEGO papagaaien?

Bekijk dan ook eens deze sets