Duik in de Vikingtijd met de LEGO Ideas 21343 Viking Village Set - Beschikbaar vanaf 1 oktober 2023!

Brickyes

Vanaf 1 oktober 2023 kunnen enthousiaste bouwers en geschiedenisliefhebbers zich onderdompelen in de fascinerende wereld van de Vikingen met de langverwachte LEGO Ideas 21343 Viking Village set. Deze opmerkelijke set neemt je mee terug naar een tijdperk van mythes en avontuur, waarin de Scandinavische krijgers heersten over zeeën en landen.

Viking village Duik in de Vikingtijd met de LEGO Ideas 21343 Viking Village Set - Beschikbaar vanaf 1 oktober 2023!

Laat je Creativiteit Draken Berijden: Bouw de Viking Village Wereld met LEGO!

Met deze nieuwe set kunnen bouwers hun eigen Viking nederzetting tot leven brengen. LEGO ideas 21343 Viking Village bestaat uit drie delen: een smederij, langhuis en een wachttoren  - de handelsmerken van de Vikingen. Maar wat deze set echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Experimenteer met verschillende bouwtechnieken, ontwerp je eigen verhalen en laat je verbeelding de geschiedenis tot leven brengen.

Of je nu een ervaren LEGO-bouwer bent of net begint, de LEGO Ideas 21343 Viking Village set biedt een boeiende en leerzame bouwervaring. Het brengt niet alleen het verleden tot leven, maar stimuleert ook de verbeelding en het hands-on leren.

Ontketen de Noorse Krijger in Jou: Beleef de LEGO Ideas 21343 Viking Village Set vanaf 1 oktober 2023

Dus markeer 1 oktober 2023 op je agenda en bereid je voor om de wereld van de Vikingen te herontdekken. Met deze nieuwe LEGO set kun je een boeiend hoofdstuk van de geschiedenis opnieuw beleven en je eigen creatieve stempel drukken op een tijdperk vol avontuur en legendarische verhalen.

Deze set bevat 2103 stenen en toont een gedetailleerde Vikingnederzetting, compleet met 4 minifiguren. Met afmetingen van 24 cm hoog, 46 cm breed en 26 cm diep, is dit een indrukwekkend displaystuk. De set is beschikbaar vanaf 1 oktober 2023 voor €139,99. Bekijk de set op de site en voeg hem toe aan je watchlist om een goede deal voor deze set te krijgen!