Dubbele LEGO® Insiders-punten op alle The Lord of the Rings™-aankopen!

Brickyes

LEGO®-fans en verzamelaars van The Lord of the Rings™ opgelet! Van 24 september tot en met 30 september 2024 krijgen LEGO Insiders dubbele punten bij elke aankoop van een LEGO The Lord of the Rings-set. Dit is een geweldige kans om je verzameling uit te breiden met iconische sets en tegelijkertijd extra beloningen te verdienen!

Dubbele LEGO® Insiders-punten op alle The Lord of the Rings™-aankopen! Dubbele LEGO® Insiders-punten op alle The Lord of the Rings™-aankopen!

Dubbele punten voor LEGO® Insiders

Tijdens deze speciale promotieperiode verdien je als LEGO Insiders-lid maar liefst twee keer zoveel punten bij elke aankoop van een LEGO The Lord of the Rings-set. Dit betekent dat je sneller spaart voor exclusieve beloningen en kortingen. Zorg ervoor dat je aangemeld bent als LEGO Insiders-lid om van deze actie te profiteren.

Iconische sets beschikbaar

De actie geldt voor alle LEGO The Lord of the Rings-producten, waaronder enkele van de meest gedetailleerde en gewilde sets:

LEGO The Lord of the Rings 10316 Rivendell
Deze set brengt de serene schoonheid van het Elfenrijk Rivendell tot leven, met prachtige architectuur en iconische scènes uit de films. Een must-have voor elke Tolkien-liefhebber.

LEGO The Lord of the Rings 10333 Barad-dûr
Bouw het angstaanjagende fort van Sauron, compleet met het Oog van Sauron dat boven de toren uitkijkt. Deze set is een indrukwekkend bouwproject en een pronkstuk voor elke verzameling.

LEGO BrickHeadz The Lord of the Rings-sets
Voor fans van de schattige BrickHeadz-figuren zijn er ook diverse personages uit Middle-earth verkrijgbaar, zoals Frodo, Gollum en Gandalf. Deze verzamelbare figuren zijn perfect voor op je bureau of in je vitrine. En deze gaan allemaal uit de handel vanaf 31 december 2024!

Mis deze kans niet!

De dubbele puntenactie loopt slechts een week, van 24 september tot en met 30 september 2024. Dit is het ideale moment om die langgewenste sets aan je collectie toe te voegen en tegelijkertijd extra beloningen te verdienen. Vergeet niet om je LEGO Insiders-account te gebruiken bij je aankoop om van de dubbele punten te profiteren.

Pak deze kans om de magie van Middle-earth naar je huis te brengen en je LEGO-verzameling uit te breiden met deze prachtige sets!

Vind de beste prijs