Dit is de nieuwe LEGO Majisto's Magische werkplaatst (40601) die binnenkort gratis is bij LEGO

Brickyes

Dit jaar brengt LEGO tijdens Black Friday weer een exclusieve traktatie voor LEGO-liefhebbers. Bij aankoop van een nog onbekent bedrag aan LEGO-producten krijg je de kans om de "Majisto's Magistical Workshop" (40601) set als gratis cadeau te ontvangen. Deze prachtige set bevat 365 stukjes en wordt geleverd met twee minifiguren: een tovenaar en een ridder.

Dit is de nieuwe LEGO Majisot Magische werkplaatst die binnenkort gratis is bij LEGO Dit is de nieuwe LEGO Majisto's Magische werkplaatst (40601) die binnenkort gratis is bij LEGO

Een magische toevoeging aan je collectie

De stijl van "Majisto's Magistical Workshop" sluit naadloos aan op het Leeuwenridders kasteel dat vorig jaar werd uitgebracht. Als je al fan bent van middeleeuwse thema's, zal deze set een geweldige aanvulling zijn op je collectie.

Een mooie kans

Black Friday is de perfecte tijd om je LEGO-verzameling uit te breiden, en deze exclusieve set biedt je die mogelijkheid. Met gedetailleerde minifiguren en een boeiende bouwervaring, is "Majisto's Magistical Workshop" een geweldige keuze.

Mis deze kans niet om je LEGO-avonturen naar een hoger niveau te tillen. Grijp "Majisto's Magistical Workshop" en maak je klaar voor een magische wereld van plezier en creativiteit.