Deze vier LEGO modulars zijn na dit jaar niet meer in productie

Brickyes

Voor fans van LEGO Modulaire Gebouwen is het een bitterzoet moment, want dit jaar zullen maar liefst 4 van deze geliefde sets uit productie gaan. Deze verzamelbare modulaire sets hebben de harten veroverd van LEGO-fanaten van alle leeftijden en zijn bekend om hun verfijnde details, unieke ontwerpen en de mogelijkheid om complete straten te creëren. Hieronder bespreken we elk van deze 4 sets die binnenkort niet meer beschikbaar zullen zijn.

Deze vier LEGO modulars zijn na dit jaar niet meer in productie

LEGO Gebouwenset - 10255  (2017)

Deze jubileumset viert het 10-jarig bestaan van LEGO's modulaire gebouwen. Het bevat een levendig plein met gedetailleerde gebouwen en interieurs, waaronder een bakkerij, bloemenwinkel, café, muziekwinkel, fotostudio, tandartspraktijk, dansstudio en appartement. De set wordt geleverd met acht minifiguren en een babyfiguur.

LEGO Gebouwenset - 10255 ⎯ Bekijk op LegoBekijk op Bol.comBekijk op Amazon

LEGO Boekenwinkel - 10270 (2020)

Dit is een charmante Europese boekhandel in modulaire vorm met een herenhuis en boekwinkel. Het heeft een etalage, boekenkasten, leeshoek en woonruimtes, met 2504 onderdelen en vijf minifiguren.

LEGO Boekenwinkel - 10270 ⎯ Bekijk op LegoBekijk op Bol.comBekijk op Amazon

LEGO Politiebureau - 10278 (2021)

Dit driedelige politiebureau biedt talloze details, waaronder een donutzaak, krantenkiosk, kluis voor bewijsmateriaal, gevangeniscel en verhoorruimte. Het bevat ook nieuwe elementen voor volwassen LEGO-fans.

LEGO Politiebureau - 10278 ⎯ Bekijk op LegoBekijk op Bol.comBekijk op Amazon

LEGO Sanctum Sanctorum - 76218

Een modulair 3-verdiepingenmodel van Doctor Strange's Sanctum Sanctorum uit het Marvel Universum. Het bevat 2708 onderdelen en 9 minifiguren, waaronder Doctor Strange en Iron Man, en biedt klassieke scènes uit Marvel-films.

LEGO Sanctum Sanctorum - 76218 ⎯ Bekijk op LegoBekijk op Bol.comBekijk op Amazon

Het einde van de productie van deze 4 LEGO Modulaire Gebouwen markeert het einde van een tijdperk voor LEGO-enthousiastelingen. Als je een van deze sets nog wilt bemachtigen, is het raadzaam om snel actie te ondernemen voordat ze voorgoed uit de schappen verdwijnen. Het is ook een herinnering aan de tijdloze aantrekkingskracht van LEGO en de blijvende vreugde die deze bouwsets brengen aan fans over de hele wereld.

Bekijk hieronder de sets

Of bekijk de andere modulaire gebouwen