De eerste foto van de LEGO marvel avengers tower (72269) is uitgelekt

Brickyes

Zojuist is er op het internet een opwindende foto opgedoken van de LEGO Marvel Avengers Tower set (72269), waarop een overvloed aan geliefde personages te zien is. Hoewel het nog niet officieel is bevestigd door LEGO.

Update: Inmiddels zijn er nog meer foto's gelekt, Bekijk deze hier.

De eerste foto van de LEGO marvel avengers tower (72269) is uitgelekt

Heel veel minifigs!

Op de uitgelekte foto zien we veel minifiguren, waaronder enkele iconische helden en schurken uit het Marvel-universum. Onder de opvallende minifigs bevinden zich Wanda, Vision, Captain America, Loki, Black Widow, Hawk Eye, Iron Man, The Falcon, War Machine, Wasp, Ultron, The Hulk, Thor, Dr. Helen Cho, Pepper Pots en de angstaanjagende Chitauri.

Opmerkelijk is het gerucht dat de LEGO Marvel Avengers Tower set mogelijk ook een minifiguur van Kevin Feige bevat, de president van de Marvel Studio's.

Hoewel de uitgelekte foto al veel personages onthult, lijkt het erop dat er nog meer verrassingen in petto zijn, aangezien er slechts een deel van de 31 minifiguren te zien is. 

Voertuigen en scenes

Naast de indrukwekkende verzameling minifiguren zien we ook enkele opvallende voertuigen en scènes. Loki lijkt te heersen over de Chitauri Chariot, terwijl een Quinjet en een Leviathan het speelveld betreden. Deze toevoegingen beloven niet alleen urenlang bouwplezier, maar ook eindeloze avonturen voor fans die hun eigen Marvel-verhalen willen creëren.

En dan zijn er nog de details die Marvel-liefhebbers zullen herkennen en waarderen. Thor's hamer, Captain America's schild en andere kenmerkende elementen voegen een authentieke touch toe aan deze LEGO set, waardoor het een must-have wordt voor zowel fans als verzamelaars.

Verwachtingen

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is geweest van LEGO met betrekking tot de Marvel Avengers Tower set, is het nu al duidelijk dat deze set een geliefd gaat zijn onder Marvel fans. We verwachten dat het niet heel lang meer zal duren voordat de set officieel wordt aangekondigd.

 

Ben je fan van Marvel, kijk dan een ook naar onderstaande sets: