NIEUWE UPDATE! De eerste details van LEGO Dungeons and Dragons set verschijnen online

Brickyes

Voor liefhebbers van zowel LEGO als Dungeons & Dragons staat er een spannende nieuwe set op de horizon. De langverwachte LEGO Dungeons & Dragons set met het nummer 21348 zal naar verwachting in april van dit jaar worden uitgebracht.

De eerste details van LEGO Dungeons and Dragons set verschijnen online foto van Pickapenguin

Wat kan je van de set verwachten UPDATE!

Met een geschatte prijs van €359,99 en een opmerkelijk aantal van 3745 stukjes, belooft deze set een intrigerende toevoeging te worden aan de LEGO-collectie van gepassioneerde bouwers en Dungeons & Dragons liefhebbers. De set zal 1 april 2024 uitgebracht worden en onthulling zal plaatsvinden op 18 maart om 18:00u Nederlandse tijd! Bij deze set krijg je ook een GWP genaamd Mimic Chest. Let op! Deze krijg je alleen bij deze set!

Hoewel er op dit moment nog weinig bekend is over de specifieke details van de set, kunnen we hoopvol speculeren over kenmerkende elementen van het populaire Dungeons & Dragons universum. Zouden we avontuurlijke minifiguren kunnen verwachten, compleet met herkenbare wapens en uitrusting? Misschien omvat de set iconische D&D-monsters en -wezens om zelf te bouwen? En wat als de set een indrukwekkend bouwwerk bevat dat een episch landschap uit het Dungeons & Dragons-rijk nabootst?

De verwachtingen lopen hoog op naarmate de releasedatum nadert, en LEGO heeft tot nu toe weinig details vrijgegeven. Het lijkt erop dat deze set een boeiende mix zal bieden van het geliefde bouwspeelgoed van LEGO en de fantasierijke wereld van Dungeons & Dragons. Blijf op de hoogte voor verdere updates en onthullingen over deze veelbelovende samenwerking tussen twee iconische merken.

Eerste beelden van de set!

Recent vrijgegeven beelden tonen de eerste glimp van de nieuwe LEGO set.