Breng magie van kerst in huis met LEGO Verlichting

Brickyes

Kerst is de tijd van het jaar waarin we onze huizen versieren met fonkelende lichtjes en kleurrijke ornamenten. Wat als je dit ook met je LEGO sets kan doen? In dit artikel bekijken we welke verlichting je kan gebruiken voor jouw unieke LEGO sets.

bricklights

Verlicht je LEGO 40573 Kerstboom

Een van de meest voor de hand liggende manieren om LEGO verlichting te gebruiken tijdens de kerstperiode is door je LEGO kerstboom 40573 op te fleuren. Je kunt LEGO-lampjes en -accessoires in je kerstboom bevestigen om deze te laten stralen. Of je nu kiest voor traditionele witte lichtjes of voor kleurrijke LED's, LEGO verlichting voegt een speelse en persoonlijke touch toe aan je feestdecoratie. Hier vind je de lampjes voor je LEGO kerstboom.

Verlicht je LEGO bezoek van de kerstman- 10293

Als je een fan bent van LEGO Creator Expert Kerstsets zoals het bezoek van de kerstman-reeks, kun je deze nog indrukwekkender maken door ze van binnen te verlichten. Verlicht de huizen, winkels en andere gebouwen om een gezellige sfeer te creëren die de verbeelding van zowel kinderen als volwassenen zal prikkelen. Met LEGO verlichting komen de details en de magie van deze sets pas echt tot hun recht. Hier vind je de lampjes set voor het LEGO  bezoek van de kerstman.

Ook zijn er lampjes voor de LEGO 10308 kerst dorpstraat en voor het LEGO 10267 peperkoekhuisje.

Verlichting voor je LEGO Ideas Home Alone - 21330

Home Alone is een tijdloze kerstfilmklassieker die jaar na jaar ons hart verwarmt. Als LEGO-liefhebber kun je nu de magie van deze film naar je eigen woonkamer brengen met het LEGO Ideas Home Alone Huis 21330. Maar waarom zou je stoppen bij het bouwen van dit iconische huis als je het ook kunt verlichten voor een onvergetelijke kerstervaring. Hier vind je de verlichting om je home alone uit nog meer te laten schitteren.

Vinden jullie de kerstsets van LEGO ook zo leuk? Kijk dan eens naar onderstaande sets