Bouw je eigen unieke decoratie met de LEGO Ideas Stamboom! Nu als pre-order

Brickyes

LEGO onthult de nieuwste toevoeging aan de LEGO Ideas-reeks met de lancering van de LEGO Ideas Stamboom (21346). Deze unieke bouwbare boom biedt een platform voor het herbeleven van nostalgische herinneringen en het creëren van een persoonlijk decoratiestuk. Vanaf 1 februari 2024 is deze set beschikbaar voor €89,99 en nu te pre-order!

Stamboom

Eigentijdse decoratie met betekenis

Met de LEGO Ideas Stamboom krijgen bouwers de kans om een persoonlijke ruimte te creëren voor waardevolle foto's en aandenkens. De set wordt geleverd met 16 bouwbare houders om kleine foto's, notities, kaartjes of andere papieren herinneringen op te hangen.

Creatieve vrijheid in decoratie

Met diverse accessoires, waaronder een 'Our Family'-naamplaatje en een verborgen opbergruimte onder de boom voor LEGO elementen, kunnen bouwers de stamboom naar eigen smaak aanpassen. De mogelijkheden zijn eindeloos, met gebladerte voor verschillende seizoenen, vogelfiguren, vogelhuisjes, vlinders en andere decoratieve elementen.

Door fans ontworpen en geliefd

Als een van de door fans ontworpen LEGO Ideas modellen, gekozen door LEGO-fans voor productie, biedt de LEGO Ideas Stamboom een hoogte van ongeveer 29 cm, een breedte van 18 cm en een diepte van 18 cm, waardoor het een charismatische toevoeging is aan elk interieur.

Laat je creativiteit bloeien

Ontdek je creatieve zijde en geef vorm aan een uniek decoratief stuk met de LEGO Ideas Stamboom. Haal deze inspirerende set nu in huis en deel de vreugde van bouwen met je dierbaren.