Bouw je eigen sprookje met de nieuwe LEGO® Disney Mini Disney Paleis van Agrabah bouwset

Brickyes

LEGO brengt eerbetoon aan een populaire Disney film met de release van de nieuwe LEGO® Disney Mini Disney Paleis van Agrabah (40613) bouwset. Dit miniatuurmodel van het kolossale paleis is een prachtige toevoeging aan elke kamer en zal elke Disney fan betoveren. Disney Magie in Miniatuurvorm De LEGO® Disney Mini Disney Paleis van Agrabah bouwset is een prachtig miniatuurmodel van het bekende paleis met witte torens en gouden koepels.

Mini Disney Paleis van Agrabah

 

Vliegend tapijt en wonderlamp

Daarnaast bevat de set ook een bouwbaar vliegend tapijt en een wonderlamp. Met dit miniatuurmodel kunnen fans de magie van de film tot leven brengen en hun eigen avonturen bedenken. Een Perfect Cadeau Deze bouwset is een geweldig cadeau voor elke Disney fan, ongeacht hun leeftijd. Of het nu voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid is, deze set zal zeker in de smaak vallen. Het geeft elke kamer een vleugje Disney magie en zal zorgen voor urenlang speelplezier. Belangrijkste

Kenmerken:

  • Minimodel om te bouwen en neer te zetten: Voeg een vleugje Disney magie toe aan elke kamer met dit prachtige miniatuurmodel.
  • Perfect cadeau: Een leuke cadeautip voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor Disney fans van alle leeftijden.
  •  Afmetingen: Het paleis is ongeveer 15 cm hoog, 14 cm breed en 16 cm diep.

Beschikbaarheid

De LEGO® Disney Mini Disney Paleis van Agrabah bouwset is beschikbaar vanaf 1 oktober 2023 voor de prijs van €39,99. Mis deze kans niet om je eigen stukje Disney magie te bouwen en verrijk je LEGO collectie met dit prachtige paleis en de bijbehorende accessoires.