Bouw je eigen ruimte-avontuur: Vier nieuwe LEGO Technic-space sets landen op 1 maart 2024

Brickyes

Stap in het universum van LEGO Technic-Space, want op 1 maart 2024 worden drie opwindende nieuwe sets gelanceerd! Bereid je voor op een buitengewone reis door de sterren, want deze sets beloven niet alleen uitdagende bouwervaringen, maar ook de mogelijkheid om je eigen ruimte-avonturen te creëren. Ontdek wat LEGO voor je in petto heeft en markeer 1 maart in je agenda voor de release van deze onmisbare Technic-Space sets!

Bouw je Eigen Ruimte-Avontuur: Drie Nieuwe LEGO Technic-Space Sets Landen op 1 maart 2024

LEGO Technic-Space: 42178 Surface Space Loader LT78

LEGO Technic blijft grenzen verleggen in de wereld van technisch bouwen met de introductie van de indrukwekkende 42178 Surface Space Loader LT78. Deze nieuwe set, bestaande uit 435  stukjes, biedt bouwers de kans om een buitenaards ruimteladeravontuur te ervaren voor slechts €34.99.

De Surface Space Loader LT78 neemt je mee naar nieuwe hoogten, waar technisch vernuft samensmelt met ruimteverkenning. Met zijn gedetailleerde ontwerp en innovatieve functies belooft deze set een boeiende bouwervaring te bieden voor zowel enthousiaste LEGO-fans als liefhebbers van het universum.

LEGO Technic-Space: 42179 Planet Earth and Moon in Orbit

LEGO Technic brengt de magie van het heelal naar bouwers over de hele wereld met de onthulling van de 42179 Planet Earth and Moon in Orbit set. Met 526 stukjes biedt deze set een kans om de wonderen van de ruimte te verkennen, en dit alles voor een prijs van €79.99.

Deze buitengewone LEGO Technic-set brengt de aarde en de maan tot leven in een unieke bouwervaring. Met oog voor detail en technische precisie kunnen bouwers elk stukje plaatsen om een indrukwekkend model van onze planeet en zijn trouwe metgezel in de ruimte te creëren.

LEGO Technic-Space: 42180 Mars Crew Exploration Rover

Met een indrukwekkende 1599 stukjes belooft deze set niet alleen een uitdagende bouwervaring, maar ook een spannende reis naar het onbekende.

De set, geprijsd op €149.99, biedt ruimtefans de kans om hun eigen Mars-missies te creëren. Met gedetailleerde onderdelen en realistische functies brengt deze Technic-set het verkennen van de rode planeet tot leven op een manier die alleen LEGO kan bieden.

LEGO Technic-Space: 42181 VTOL Heavy Cargo Spaceship LT81

Verken de verre uithoeken van de ruimte met de gloednieuwe toevoeging aan de LEGO Technic-Space-serie: 42181 VTOL Heavy Cargo Spaceship LT81! Met een imposante 1365 stukjes biedt deze set niet alleen een uitdagende bouwervaring, maar ook een ticket naar onbegrensde avonturen in de ruimte.

Voor de prijs van €99.99 brengt deze Technic-set een VTOL (Vertical Takeoff and Landing) Heavy Cargo Spaceship tot leven, compleet met realistische details en functies.

Ben jij fan van LEGO technic: kijk dan eens naar onderstaande sets: