Betreed de legendarische wereld met LEGO Zelda: 77092 the great Deku tree

Brickyes

Duik in een wereld van nostalgie en avontuur terwijl je bouwt aan de iconische Great Deku Tree uit de legendarische The Legend of Zelda-franchise. Met een ongekend aantal stukjes belooft deze set niet alleen een uitdagende bouwervaring, maar ook een prachtige weergave van een van de meest herkenbare locaties in de gamewereld.

Betreed de legendarische wereld met LEGO Zelda: 77092 the great Deku tree Betreed de legendarische wereld met LEGO Zelda: 77092 the great Deku tree

Prijs en Beschikbaarheid

Fans van zowel LEGO als The Legend of Zelda kunnen hun hart ophalen, want er staat een epische release op de horizon: LEGO Zelda: 77092 Great Deku Tree! Met een indrukwekkend aantal van 2500 stukjes en een prijs van €299,99, brengt deze set de magie van Hyrule naar het rijk der bouwstenen.

Minifiguren van Legendarische Helden

In totaal worden er drie minifiguren meegeleverd, elk met hun eigen unieke uitstraling geïnspireerd door de rijke geschiedenis van The Legend of Zelda.

Link in Groene Outfit (Ocarina of Time): Herleef de tijdloze klassieker met Link gekleed in zijn kenmerkende groene outfit en medium benen, rechtstreeks geïnspireerd op zijn verschijning in Ocarina of Time.

Link en Zelda in Blauwe Outfits (Breath of the Wild): Betreed de adembenemende wereld van Breath of the Wild met figuren van Link en Zelda. Beiden dragen hun herkenbare blauwe outfits en normale benen, een eerbetoon aan hun kledij in deze epische game.

Meer Details Onderweg

Hoewel we momenteel nog niet alle geheimen van deze set kunnen onthullen, beloven we dat meer details binnenkort zullen volgen. Houd onze updates in de gaten, want zodra er meer informatie beschikbaar is, delen we deze meteen.