Update! Betoverende debuut: LEGO 43242 Disney Sneeuwwitje en de 7 dwergen arriveert op 4 maart 2024

Brickyes

Stap binnen in een wereld van magie en verbeelding, want LEGO Disney bereidt zich voor om een klassiek sprookje tot leven te brengen met de langverwachte release van de "Sneeuwwitje en de 7 Dwergen" set (43242). Met een geplande lancering op 1 maart 2024, belooft deze betoverende toevoeging aan het LEGO Disney-thema een onvergetelijke bouwervaring te bieden voor fans van alle leeftijden.

Betoverende debuut: LEGO 43242  Disney Sneeuwwitje en de 7 dwergen arriveert op 1 maart 2024 Update! Betoverende debuut: LEGO 43242 Disney Sneeuwwitje en de 7 dwergen arriveert op 1 maart 2024

Wat kan je verwachten van de set?

Binnenkort kunnen LEGO-fans zich onderdompelen in een sprookjesachtige wereld met de langverwachte release van de LEGO Disney set "Sneeuwwitje en de 7 Dwergen" op 1 maart 2024. Met het setnummer 43242 belooft deze betoverende toevoeging aan het Disney-thema een onvergetelijke bouwervaring te bieden. De set, gebaseerd op het tijdloze sprookje, brengt de magie van Sneeuwwitje en haar zeven dwergenvrienden tot leven met verbluffende details en charmante minifiguren. Met maar liefst 8 minifiguren inbegrepen, kunnen fans hun eigen avonturen in het betoverde bos creëren. Hoewel het precieze aantal stenen in deze set nog onbekend is, belooft de prijs van €219,99 een waardevolle investering te zijn voor liefhebbers van LEGO en Disney. Markeer je kalender voor 1 maart 2024, want niet alleen zal deze betoverende LEGO Disney set beschikbaar zijn, maar het valt ook samen met de langverwachte première van de film. Een perfecte gelegenheid voor fans om de magie van het witte doek en de LEGO-bouwstenen te combineren.

UPDATE! Foto release

Een opwindend lek heeft de LEGO-community in vuur en vlam gezet, want recentelijk zijn er foto's opgedoken van een langverwachte set: Sneeuwwitje's Cottage. Deze betoverende nieuwe toevoeging aan de LEGO Disney-collectie laat zien dat de iconische scènes uit het sprookje tot leven komen in de vorm van bouwblokken. Hoewel LEGO officieel nog geen details heeft vrijgegeven, laten de uitgelekte beelden een gedetailleerde en charmante reconstructie zien van het huisje waar Sneeuwwitje haar dagen doorbracht te midden van de zeven dwergen. 

Ben je fan van LEGO Disney, kijk dan een keertje naar onderstaande sets: