Amazon Prime Big Deal Days: Bereid je voor op de beste LEGO deals!

Brickyes

Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal op hebben gewacht - de Amazon Prime Big Deal Days! Markeer 10 en 11 oktober op je kalender en maak je klaar om je LEGO-collectie uit te breiden met enkele van de meest verbazingwekkende deals van het jaar. We hebben alle details voor je op een rijtje gezet, zodat je deze kans niet hoeft te missen.

Amazon Prime Big Deal Days: Bereid je voor op de beste LEGO deals! Amazon Prime Big Deal Days: Bereid je voor op de beste LEGO deals!

Amazon Prime Big Deal Days is een tweedaags verkoopfestijn dat speciaal is ontworpen voor Prime-leden. Als je al een Prime-lid bent, weet je dat dit evenement niet alleen een kans is om geld te besparen, maar ook om je LEGO-dromen waar te maken. Voor degenen die nog geen Prime-lid zijn, is dit het moment om te profiteren van een gratis proefperiode van 30 dagen.

Met de feestdagen om de hoek, is de Amazon Prime Big Deal Days de perfecte gelegenheid om je LEGO-aankopen te doen en enkele van de beste deals van het seizoen te scoren.

Hieronder hebben we een overzicht van de beste LEGO deals bij Amazon.

Bekijk alle Amazon deals.