Alles wat je van LEGO in november wilt weten

Brickyes

Deze maand zijn er niet heel veel nieuwe LEGO sets, maar wel een aantal pre-orders en veel acties zoals de insider weekend, black-friday en cyber-monday. Hieronder vind je volledige een lijst met wat je allemaal in november kan verwachten van LEGO. 

Alles wat je van LEGO in november wilt weten Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Vanaf 1 november

LEGO ideas 40595 Galileo Galilei is te verkrijgen bij je aankoop vanaf €130 tot en met 16 november.

LEGO 40609 christmas fun VIP pack kan je gratis krijgen bij aankoop vanaf €50 tot en met 16 november.

Nieuwe LEGO sets

De LEGO Super Mario 71426 piranha plant is een icoon in de Mario wereld. De set is te verkrijgen vanaf 6 november in de LEGO winkel voor €64,99. De set is bestaat uit 540 stukjes. 

LEGO Marvel 76269 Avengers Tower is ook een iconische set, in het Marvel universum. De set kan je vanaf 24 november (black friday) verkrijgen en bestaat uit 5201 stukjes. Genoeg bouwplezier dus. De hele set kost €524,99.

Sets op te pre-orderen

Het LEGO Natuurhistorisch museum - 10326 kan je op dit moment pre-orderen zodat je hem 1 december in huis hebt. Het is op dit momen de grootste modular build ooit gemaakt. De set bevat 4014 stukjes en kost €299,99.

Ben jij ook fan van de LEGO Modular buildings, kijk dan eens naar onderstaande sets:

LEGO® Icons Dune Atreides Royal Ornithopter (10327) is nu te pre-orderen zodat je de set uiterlijk op 1 februaari in handen hebt. de set bevat 1369 stukjes en heeft een prijskaartje van €164,99.

LEGO Miniplantjes - 10329 is de nieuwe set uit de Botanical Collection. Je kan deze plantjes nu pre-orderen zodat je de set uiterlijk 1 december in huis hebt. Deze leuke set bestaat uit 758 stukjes en heeft een prijskaartje van €49,99.

Ben jij fan van de botanische collectie van LEGO, kijk dan een keertje naar de onderstaande sets.

Binnenkort gratis te verkrijgen

LEGO 40602 Winter Market Stall, hoewel nog niet de voorwaarden van aankopen bekend zijn om deze set te krijgen weten we wel dat deze set waarschijnlijk vanaf 18 november te verkrijgen is. De set bestaat uit 271 stukjes en is weer een mooie bijdrage voor bij je kerstsets te zetten.

Vinden jullie de kerstsets van LEGO ook zo leuk? Kijk dan eens naar onderstaande sets.

Op de certificeringspagina van LEGO was er onlangs op de certificeringspagina een verrassende ontdekking: een microschaalversie van het iconische LEGO 6073 Knight's Castle uit 1984 dook op. Deze klassieke set bevatte oorspronkelijk 6 minifiguren en 390 stenen, maar de nieuwe versie met setnummer 5008074 zal enkel nanofiguren bevatten. Helaas ontbreekt op dit moment informatie over het exacte aantal stenen in deze compacte creatie. Opmerkelijk is dat momenteel, naast deze aanstaande release, slechts twee middeleeuwse kasteelsets beschikbaar zijn in de wereld van LEGO: de LEGO Creator 3in1 31120 Medieval Castle en de 10305 Lion Knight's Castle.  De set zal beschikbaar zijn in het VIP weekend (18-19 november)  voor insider punten.

(foto van brick clicker) 

Speciale dagen

LEGO Insiders-weekend

Tijdens het LEGO Insiders-weekend krijg je bij iedere aankoop dubbele Insiders-punten.  Bovendien kun je je Insiders-punten in de Insiders Shop inruilen voor verschillende kortingen op je volgende aankoop. Denk aan 750 punten voor €5 korting, 3000 punten voor €20 korting, 7500 punten voor €50 korting en 15.000 punten voor €100 korting. Maar dat is nog niet alles! Naast het verkrijgen van korting kun je je Insiders-punten ook gebruiken voor andere geweldige producten en ervaringen, zoals deelname aan Insiders-sweepstakes om exclusieve producten te winnen, posters, Xbox Game Pass, LEGO-draagtassen, LEGOLAND-tickets en nog veel meer. Het LEGO Insiders-programma biedt talloze voordelen voor trouwe LEGO-fans.

Black friday

De LEGO Black Friday-aanbiedingen zullen plaatsvinden van 24 tot 27 november. Dit is hét moment om te profiteren van fantastische kortingen en deals op LEGO-producten. Of je nu op zoek bent naar nieuwe bouwsets, minifiguren, of accessoires, de Black Friday-periode biedt geweldige kansen om je LEGO-collectie uit te breiden of cadeaus te vinden voor de feestdagen. Zorg ervoor dat je deze data in je agenda zet en je klaarmaakt voor een geweldige LEGO-shoppingervaring!

cyber monday

LEGO's plannen voor Cyber Monday zijn op dit moment nog niet bekend. Historisch gezien heeft LEGO in voorgaande jaren vaak extra cadeautjes beschikbaar gesteld tijdens deze online winkeldag. Bovendien blijven de andere promoties geldig, zolang de voorraad strekt. Het is dus de moeite waard om op Cyber Monday de LEGO-website in de gaten te houden voor eventuele speciale aanbiedingen en verrassingen.

 

 

Vind de beste prijs