Alle LEGO sets die in maart uitkomen

Brickyes

Met maart in het vooruitzicht, kunnen LEGO-liefhebbers zich verheugen op de komst van nieuwe sets die vanaf 1 maart beschikbaar zullen zijn. Het is een moment waarop enthousiaste bouwers en verzamelaars hun verlanglijstjes opstellen en zich voorbereiden om hun creatieve horizon te verbreden. Elke nieuwe LEGO-set vertegenwoordigt een wereld van mogelijkheden en verbeelding. Of het nu gaat om het bouwen van een realistisch stadslandschap, het verkennen van de diepten van de ruimte, of het herbeleven van spannende filmavonturen, de nieuwe sets bieden een schat aan bouwplezier voor zowel kinderen als volwassenen. Dus, terwijl we ons voorbereiden om de drempel van maart over te steken, laten we ons verheugen op de nieuwe LEGO-sets die ons te wachten staan. Hieronder vind je een lijst met alle LEGO sets die in maart uitkomen. Vergeet je favorieten niet in je watchlist te zetten!

Alle LEGO sets die in maart uitkomen Alle LEGO sets die in maart uitkomen

LEGO Disney 43242 Snow White and the seven dwarfs’ cottage

Op 1 maart 2024 wordt de betoverende wereld van Disney opnieuw tot leven gebracht met de lancering van de LEGO Disney set "Snow White and the Seven Dwarfs’ Cottage". Deze magische set, met setnummer 43242, brengt het geliefde sprookje van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen tot leven in de vorm van een prachtig bouwwerk. Met maar liefst 2228 stenen kunnen bouwers zich verliezen in het creëren van het pittoreske huisje, dat een hoogte van 20 cm en een breedte van 35 cm heeft. Deze gedetailleerde set wordt geleverd met 10 minifiguren, waaronder Sneeuwwitje, de Zeven Dwergen en zelfs de boze koningin. Met een prijs van €219,99 en aanbevolen voor bouwers van 18 jaar en ouder, is deze set een must-have voor fans van Disney en LEGO die op zoek zijn naar een meeslepend bouwavontuur.

LEGO Harry Potter 76429 Talking sorting hat

Op 1 maart 2024 brengt LEGO een betoverend stukje tovenaarswereld tot leven met de lancering van de LEGO Harry Potter set "Talking Sorting Hat" (setnummer 76429). Dit fascinerende bouwwerk, geïnspireerd op de wereldberoemde Harry Potter-serie, brengt het iconische 'Sorteerhoed'-moment tot leven met een twist. Met 561 stenen kunnen fans het prachtig gedetailleerde hoedmodel bouwen, dat indruk maakt met zijn hoogte van 24 cm en een diameter van 19 cm.

De set wordt geleverd met één minifiguur en biedt een unieke bouwervaring voor Harry Potter-liefhebbers van alle leeftijden. Wat deze set echt bijzonder maakt, is de toevoeging van de LEGO Sound Brick, compleet met batterijen, waarmee de Sorteerhoed daadwerkelijk praat, net als in de films.

Met een prijs van €99,99 en beschikbaar voor pre-order in de LEGO Shop, is deze set een onmisbare toevoeging aan de collectie van elke Harry Potter-fan.

LEGO Icons 10330 McLaren F1 MP4/4 & Ayrton Senna

Op 1 maart 2024 brengt LEGO een eerbetoon aan een ware legende uit de racewereld met de release van de LEGO Icons set "McLaren F1 MP4/4 & Ayrton Senna" (setnummer 10330). Dit buitengewone bouwpakket, onderdeel van de Icons-themalijn, laat fans kennismaken met de iconische McLaren F1 MP4/4 en de legendarische coureur Ayrton Senna.

Met 693 stenen biedt deze set een gedetailleerde en meeslepende bouwervaring. Het model van de McLaren F1 MP4/4, met afmetingen van 12 cm hoog, 32 cm lang en 17 cm breed, belichaamt het dynamische karakter van deze legendarische racewagen. Bovendien bevat de set een minifiguur van Ayrton Senna, waardoor fans het gevoel krijgen dat ze de legendarische coureur kunnen eren.

Met een prijs van €79,99 en beschikbaar voor pre-order in de LEGO Shop, is deze set een must-have voor zowel LEGO- als autosportliefhebbers.

LEGO Icons 10332 Medieval town square

Op 4 maart 2024 brengt LEGO een meesterwerk uit de middeleeuwen tot leven met de release van de LEGO Icons set "Medieval Town Square" (setnummer 10332). Deze grootschalige set, onderdeel van de Icons-themalijn, biedt een ongelooflijke bouwervaring voor liefhebbers van geschiedenis en architectuur.

Met maar liefst 3304 stenen kunnen bouwers zich onderdompelen in het creëren van een betoverend middeleeuws stadplein. Het indrukwekkende model, met een hoogte van 25 cm en een breedte van 36 cm, bevat ook een uitkijktoren van 12 cm diep, waardoor de set een authentieke uitstraling krijgt.

De set wordt geleverd met acht minifiguren, waaronder middeleeuwse stedelingen en ambachtslieden, die de historische sfeer van het plein tot leven brengen. Met een prijs van €229,99 en beschikbaarheid in de LEGO Shop, is deze set een must-have voor fans van LEGO en geschiedenis.

LEGO Technic 42171 Mercedes-AMG F1 W14 E performance

Op 1 maart 2024 maakt LEGO een opwindende entree in de wereld van de Formule 1 met de lancering van de LEGO Technic set "Mercedes-AMG F1 W14 E Performance" (setnummer 42171). Deze indrukwekkende set biedt liefhebbers van zowel technologie als autosport de kans om een gedetailleerde replica van de legendarische racewagen te bouwen.

Met 1642 stenen biedt deze set een uitdagende bouwervaring en levert een model op dat 13 cm hoog, 63 cm lang en 26 cm breed is. Het resultaat is een verbluffend realistische weergave van de Mercedes-AMG F1 W14 E Performance, compleet met alle iconische kenmerken en details van de echte racewagen.

Hoewel deze set geen minifiguren bevat, spreekt hij zeker tot de verbeelding van autoliefhebbers van alle leeftijden. Met een prijs van €219,99 en beschikbaarheid in de LEGO Shop, is deze set een must-have voor fans van LEGO Technic en Formule 1.

LEGO Animal Crossing 77046 Julian’s birthday party

Op 1 maart 2024 brengt LEGO de vreugdevolle sfeer van Animal Crossing tot leven met de release van de set "Julian’s Birthday Party" (setnummer 77046). Deze betoverende set, geïnspireerd op het geliefde videospel, nodigt bouwers van alle leeftijden uit om deel te nemen aan een feestelijke viering.

Met 170 stenen biedt deze set een speelse bouwervaring en resulteert in een charmante scène van Julian's verjaardagsfeestje. Het omvat een minifiguur van Julian en een kleurrijk decor dat 9 cm hoog, 17 cm breed en 10 cm diep is.

Met een prijs van €14,99 in de LEGO Shop is deze set betaalbaar en toegankelijk voor fans van Animal Crossing. Jonge bouwers vanaf 6 jaar kunnen zich verheugen op een creatief bouwproject dat hen onderdompelt in de vrolijke wereld van het spel.

LEGO Animal Crossing 77047 Bunnie’s outdoor activities

Op 1 maart 2024 verwelkomt LEGO fans van Animal Crossing in de betoverende wereld van het spel met de lancering van de set "Bunnie’s Outdoor Activities" (setnummer 77047). Deze charmante set nodigt bouwers vanaf 6 jaar uit om deel te nemen aan leuke buitenactiviteiten met het geliefde personage Bunnie.

Met 164 stenen biedt deze set een boeiende bouwervaring en resulteert in een levendige scène van Bunnie die geniet van verschillende buitenactiviteiten. Het decor, dat 9 cm hoog, 20 cm breed en 17 cm diep is, bevat ook een minifiguur van Bunnie om de speelse sfeer compleet te maken.

Voor €19,99 in de LEGO Shop is deze set betaalbaar en toegankelijk voor fans van alle leeftijden.

LEGO Animal Crossing 77048 Kapp’n’s island boat tour

Op 1 maart 2024 brengt LEGO de idyllische eilandervaring van Animal Crossing tot leven met de set "Kapp’n’s Island Boat Tour" (setnummer 77048). Deze meeslepende set, onderdeel van het Animal Crossing-thema, nodigt bouwers vanaf 6 jaar uit voor een avontuurlijke boottocht met Kapp'n.

Met 233 stenen biedt deze set een boeiende bouwervaring en resulteert in een prachtig model van Kapp'n's boot, compleet met twee minifiguren: Kapp'n zelf en een gelukkige passagier. Het model is 9 cm hoog, 28 cm breed en 17 cm diep, waardoor het een indrukwekkende aanvulling is op elke LEGO-collectie.

Voor €29,99 in de LEGO Shop is deze set betaalbaar en toegankelijk voor fans van Animal Crossing van alle leeftijden.

LEGO Animal Crossing 77049 Isabelle’s house visit

Op 1 maart 2024 nodigt LEGO fans van Animal Crossing uit voor een bijzonder bezoek aan het huis van Isabelle met de set "Isabelle’s House Visit" (setnummer 77049). Deze betoverende set, onderdeel van het Animal Crossing-thema, biedt een warm welkom aan bouwers vanaf 6 jaar om de geliefde assistent van burgemeester te bezoeken.

Met 389 stenen biedt deze set een uitdagende bouwervaring en resulteert in een gedetailleerd model van Isabelle's huis, inclusief twee minifiguren: Isabelle zelf en een gelukkige bezoeker. Het huis meet 17 cm hoog, 25 cm breed en 16 cm diep, waardoor het een prachtige aanvulling is op elke LEGO-collectie.

Voor €39,99 in de LEGO Shop is deze set betaalbaar en toegankelijk voor fans van Animal Crossing van alle leeftijden.

LEGO Animal Crossing 77050 Nook’s cranny & Rosie’s house

Op 1 maart 2024 lanceert LEGO een opwindende set die de charme van Animal Crossing naar het bouwtafeltje brengt: "Nook’s Cranny & Rosie’s House" (setnummer 77050). Dit meeslepende bouwproject, onderdeel van het Animal Crossing-thema, biedt fans vanaf 7 jaar de kans om twee iconische locaties uit het spel tot leven te brengen.

Met 535 stenen biedt deze set een uitdagende en bevredigende bouwervaring, resulterend in gedetailleerde modellen van Nook’s Cranny en Rosie's House. De set wordt geleverd met twee minifiguren: Tom Nook en Rosie, waardoor spelers hun favoriete scènes uit het spel kunnen naspelen en hun eigen avonturen kunnen creëren.

Met een prijs van €74,99 in de LEGO Shop, is deze set een waardevolle toevoeging aan elke LEGO-collectie en een perfect cadeau voor fans van Animal Crossing van alle leeftijden.

LEGO BrickHeadz 40677 Prisoner of Azkaban figures

Op 1 maart 2024 brengt LEGO de magie van Harry Potter naar BrickHeadz met de lancering van de set "Prisoner of Azkaban Figures" (setnummer 40677). Deze betoverende set, onderdeel van het BrickHeadz-thema, biedt fans vanaf 10 jaar de kans om iconische personages uit de Harry Potter-franchise te bouwen en te verzamelen.

Met 697 stenen biedt deze set een uitdagende en bevredigende bouwervaring, waarbij bouwers de kans krijgen om vijf BrickHeadz-figuren te maken: nummer 221 tot en met 225. Elk figuur is een gedetailleerde en charmante interpretatie van personages uit de Harry Potter-film "Prisoner of Azkaban".

Met een prijs van €49,99 in de LEGO Shop, is deze set een waardevolle toevoeging aan elke LEGO-collectie en een perfect cadeau voor fans van Harry Potter en BrickHeadz.

LEGO Classic 11038 Kleurrijke creatieve opbergdoos

Op 1 maart 2024 presenteert LEGO de "Kleurrijke creatieve opbergdoos" (setnummer 11038) als onderdeel van het Classic-thema. Deze set biedt jonge bouwers vanaf 4 jaar de mogelijkheid om hun verbeelding de vrije loop te laten met een schat aan 850 kleurrijke stenen.

De set bevat geen minifiguren, maar biedt in plaats daarvan een scala aan stenen waarmee kinderen allerlei creaties kunnen bouwen. Van eenvoudige constructies tot complexe ontwerpen, de mogelijkheden zijn eindeloos met deze veelzijdige opbergdoos.

Met een prijs van €49,99 in de LEGO Shop is deze set een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een duurzaam en educatief speelgoed voor hun kinderen.

LEGO Creator 31154 Forest animals: Red fox

Op 1 maart 2024 verwelkomt LEGO bouwers in de betoverende wereld van de natuur met de lancering van de "Forest Animals: Red Fox" (setnummer 31154) binnen het Creator 3in1-thema. Deze boeiende set biedt een veelzijdige bouwervaring met 667 stenen, waardoor bouwers vanaf 9 jaar de mogelijkheid hebben om een prachtige rode vos te creëren.

Met een hoogte van 18 cm biedt de bouwbare vos een gedetailleerd en levensecht ontwerp dat de schoonheid van de natuur vastlegt. Deze set is ontworpen om creativiteit te stimuleren en biedt bouwers de mogelijkheid om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen terwijl ze genieten van het bouwproces.

Voor een prijs van €49,99 in de LEGO Shop is deze set een uitstekende keuze voor liefhebbers van dieren en natuur.

LEGO Creator 31158 Sea creatures

Op 1 maart 2024 duikt LEGO in de betoverende wereld van de oceaan met de lancering van de "Sea Creatures" (setnummer 31158) binnen het Creator 3in1-thema. Deze boeiende set biedt bouwers vanaf 8 jaar de kans om een fascinerende onderwaterwereld te ontdekken met 421 stenen.

Met een hoogte van 17 cm, een breedte van 26 cm en een diepte van 12 cm, bieden de bouwbare zeedieren een gedetailleerd en realistisch ontwerp dat de magie van de oceaan tot leven brengt. Deze set is ontworpen om de verbeelding te stimuleren en biedt bouwers de mogelijkheid om hun creativiteit te uiten terwijl ze genieten van het bouwproces.

Voor een prijs van €29,99 in de LEGO Shop is deze set een betaalbare keuze voor liefhebbers van de zee en dieren.

LEGO Disney 43237 Isabela’s flowerpot

Op 1 maart 2024 brengt LEGO een betoverende toevoeging aan het Disney-thema met de release van "Isabela’s Flowerpot" (setnummer 43237). Deze prachtige set bevat 641 stenen en biedt bouwers vanaf 9 jaar de kans om een kleurrijke en levendige bloempot te bouwen, geïnspireerd op het geliefde personage Isabela.

De set bevat een minifiguur van Isabela, waardoor fans haar kunnen toevoegen aan hun Disney-collectie. Met een prijs van €44,99 in de LEGO Shop is deze set betaalbaar en biedt hij urenlang bouw- en speelplezier voor jonge en oudere fans van Disney en creatief bouwen.

LEGO Disney 43239 Mirabel’s photo frame and jewelry box

Op 1 maart 2024 betovert LEGO fans van alle leeftijden met de release van "Mirabel’s Photo Frame and Jewelry Box" (setnummer 43239), een prachtige toevoeging aan het Disney-thema. Met 334 stenen biedt deze set bouwers vanaf 6 jaar de mogelijkheid om een betoverend fotoframe en sieradendoosje te bouwen, geïnspireerd op het geliefde personage Mirabel.

De set bevat een minifiguur van Mirabel, waardoor fans haar kunnen toevoegen aan hun Disney-collectie. Met een prijs van €29,99 in de LEGO Shop is deze set betaalbaar en biedt hij urenlang bouw- en speelplezier voor jonge fans van Disney en creatief bouwen.

LEGO Disney 43249 Stitch

Op 1 februari 2024 verwelkomt LEGO fans van alle leeftijden in de magische wereld van Disney met de lancering van "Stitch" (setnummer 43249). Deze betoverende set bevat 730 stenen en biedt bouwers vanaf 9 jaar de kans om het geliefde personage Stitch te bouwen.

Hoewel deze set geen minifiguren bevat, biedt hij wel een gedetailleerde en levensechte interpretatie van Stitch. Met een prijs van €64,99 in de LEGO Shop is deze set een betaalbare en waardevolle toevoeging aan elke LEGO-collectie, waardoor fans de kans krijgen om een van hun favoriete Disney-figuren tot leven te brengen.

LEGO Harry Potter 76424 Flying Ford Anglia

Op 1 maart 2024 brengt LEGO de magie van Harry Potter tot leven met de release van de "Flying Ford Anglia" (setnummer 76424). Deze spannende set, bestaande uit 165 stenen, biedt bouwers vanaf 7 jaar de kans om het iconische vliegende voertuig uit de Harry Potter-serie te bouwen.

De set bevat twee minifiguren en biedt een betaalbare prijs van €14,99 in de LEGO Shop. Dit maakt het een ideale toevoeging aan de collectie van elke Harry Potter-fan, waardoor ze de avonturen van Harry en Ron kunnen herbeleven terwijl ze met de vliegende Ford Anglia door de lucht zweven.

LEGO Harry Potter 76425 Hedwig at 4 Privet Drive

Op 1 maart 2024 komt LEGO met een betoverende toevoeging aan het Harry Potter-thema: "Hedwig at 4 Privet Drive" (setnummer 76425). Deze set, bestaande uit 337 stenen, biedt Harry Potter-fans vanaf 8 jaar de mogelijkheid om een iconische scène uit de boeken en films tot leven te brengen.

Hoewel deze set geen minifiguren bevat, biedt het een gedetailleerde bouwervaring waarmee fans het moment kunnen herbeleven waarop Hedwig, de trouwe uil van Harry Potter, 4 Privet Drive bezoekt. Met een prijs van €19,99 in de LEGO Shop is deze set betaalbaar en een waardevolle toevoeging aan elke Harry Potter-collectie.

LEGO Harry Potter 76426 Hogwarts castle boathouse

Op 1 maart 2024 introduceert LEGO het betoverende "Hogwarts Castle Boathouse" (setnummer 76426), een nieuwe toevoeging aan het Harry Potter-thema. Deze set, bestaande uit 350 stenen, biedt Harry Potter-fans vanaf 8 jaar de kans om een iconische locatie uit de wizarding world tot leven te brengen.

De set bevat vier minifiguren en biedt een betaalbare prijs van €37,99 in de LEGO Shop. Hiermee kunnen fans genieten van het bouwen van de schilderachtige Boathouse-scène en hun eigen verhalen uit de Harry Potter-wereld creëren.

LEGO Harry Potter 76428 Hagrid’s hut: An unexpected visit

Op 1 maart 2024 betreedt LEGO de magische wereld van Harry Potter met de release van "Hagrid’s Hut: An Unexpected Visit" (setnummer 76428). Deze indrukwekkende set, bestaande uit 896 stenen, biedt fans vanaf 8 jaar de mogelijkheid om een iconische scène uit de boeken en films tot leven te brengen.

Met vijf minifiguren inbegrepen, biedt deze set een uitgebreide bouwervaring en een gedetailleerde weergave van Hagrid's hut. Met een prijs van €74,99 in de LEGO Shop is deze set een waardevolle toevoeging aan elke Harry Potter-collectie, waardoor fans kunnen genieten van urenlang bouw- en speelplezier.

LEGO Harry Potter 76430 Hogwarts castle owlery

Op 1 maart 2024 betreedt LEGO opnieuw de magische wereld van Harry Potter met de lancering van "Hogwarts Castle Owlery" (setnummer 76430). Deze betoverende set, bestaande uit 364 stenen, biedt fans vanaf 8 jaar de kans om een iconisch stuk van Hogwarts tot leven te brengen.

Met drie minifiguren inbegrepen, biedt deze set een gedetailleerde weergave van de Owlery op Hogwarts Castle. Voor €49,99 in de LEGO Shop is deze set een waardevolle toevoeging aan elke Harry Potter-collectie en belooft urenlang bouw- en speelplezier voor fans van alle leeftijden.

LEGO Harry Potter 76432 Forbidden forest: Magical creatures

Op 1 maart 2024 brengt LEGO de duistere en mysterieuze sfeer van het Verboden Bos tot leven met de release van "Forbidden Forest: Magical Creatures" (setnummer 76432) binnen het Harry Potter-thema. Deze intrigerende set, bestaande uit 172 stenen, biedt fans vanaf 8 jaar de mogelijkheid om een spannend avontuur te beleven.

Met twee minifiguren inbegrepen, biedt deze set een gedetailleerde weergave van enkele magische wezens uit het Verboden Bos. Voor €29,99 in de LEGO Shop is deze set een betaalbare toevoeging aan elke Harry Potter-collectie, die belooft de verbeelding te prikkelen en urenlang speelplezier te bieden.

LEGO Marvel 10792 Drilboorvoertuig

Op 1 maart 2024 introduceert LEGO een spannende toevoeging aan het Marvel-thema met de release van het "Drilboorvoertuig" (setnummer 10792). Deze dynamische set, bestaande uit 58 stenen, biedt jonge bouwers vanaf 4 jaar de kans om een avontuurlijke missie te beleven.

Met twee minifiguren inbegrepen, biedt deze set een kleine maar krachtige bouwervaring voor fans van Marvel-superhelden. Voor een prijs van €9,99 in de LEGO Shop is dit een betaalbare set die garant staat voor urenlang speelplezier.

LEGO Marvel 10793 Spidey vs. Green goblin

Op 1 maart 2024 komt LEGO met een episch duel uit het Marvel-universum met de lancering van "Spidey vs. Green Goblin" (setnummer 10793). Deze opwindende set, bestaande uit 84 stenen, biedt jonge bouwers vanaf 4 jaar de kans om een legendarisch gevecht tussen Spider-Man en de Green Goblin na te spelen.

Met drie minifiguren inbegrepen, biedt deze set een dynamische bouwervaring voor fans van Marvel-superhelden. Voor een prijs van €19,99 in de LEGO Shop is dit een betaalbare set die garant staat voor urenlang speelplezier en creatieve avonturen.

LEGO Marvel 10794 Team Spidey webspinner hoofdkwartier

Op 1 maart 2024 lanceert LEGO het "Team Spidey Webspinner Hoofdkwartier" (setnummer 10794), een avontuurlijke toevoeging aan het Marvel-thema. Deze opwindende set, bestaande uit 193 stenen, biedt jonge bouwers vanaf 4 jaar de kans om zich bij het team van Spider-Man te voegen en het kwaad te bestrijden.

Met vijf minifiguren inbegrepen, biedt deze set een boeiende bouwervaring voor fans van Marvel-superhelden. Voor €54,99 in de LEGO Shop is dit een waardevolle investering die garant staat voor urenlang speelplezier en creatieve avonturen.

LEGO NINJAGO 71810 Young dragon Riyu

Op 1 maart 2024 lanceert LEGO het nieuwe NINJAGO-set "Young Dragon Riyu" (setnummer 71810). Deze set, bestaande uit 132 stenen, biedt jonge bouwers vanaf 6 jaar de mogelijkheid om hun eigen avonturen te beleven in de wereld van NINJAGO.

Met een hoogte van 6 cm en een lengte van 19 cm, brengt deze set een jonge draak tot leven, compleet met drie minifiguren. Voor een prijs van €14,99 in de LEGO Shop is dit een betaalbare toevoeging aan elke NINJAGO-collectie.

LEGO NINJAGO 71811 Arin’s ninja off-road buggy car

Op 1 maart 2024 introduceert LEGO het "Arin’s Ninja Off-Road Buggy Car" (setnummer 71811) binnen het NINJAGO-thema. Deze set, bestaande uit 267 stenen, biedt bouwers vanaf 7 jaar de mogelijkheid om op spannende off-road missies te gaan met hun favoriete ninja's.

Met een hoogte van 11 cm en een lengte van 23 cm, biedt deze set een gedetailleerde weergave van een off-road buggy, compleet met drie minifiguren. Voor €49,99 in de LEGO Shop is dit een waardevolle toevoeging aan elke NINJAGO-collectie.

LEGO NINJAGO 71812 Kai’s ninja climber mech

Stap in de wereld van NINJAGO met de opwindende set "Kai’s Ninja Climber Mech" (setnummer 71812), die op 1 maart 2024 wordt uitgebracht. Deze set biedt urenlang bouwplezier met 623 stenen en is ontworpen voor ninja-fans vanaf 9 jaar oud.

Met een hoogte van 23 cm is deze indrukwekkende mech een essentieel onderdeel van elke NINJAGO-collectie. Compleet met 4 minifiguren, belooft deze set spannende avonturen en eindeloos speelplezier. Voor €69,99 in de LEGO Shop is dit een must-have voor elke ninja-liefhebber.

LEGO NINJAGO 71813 Wolf mask shadow dungeon

Betreed de duistere wereld van NINJAGO met de intrigerende set "Wolf Mask Shadow Dungeon" (setnummer 71813), beschikbaar vanaf 1 maart 2024. Met 1190 stenen en 7 minifiguren biedt deze set een diepgaande en meeslepende bouwervaring voor ninja-fans vanaf 9 jaar oud.

Met afmetingen van 36 cm hoog, 45 cm breed en 21 cm diep, dompelt deze set bouwers onder in een wereld van mysterie en avontuur. Voor €119,99 in de LEGO Shop is dit een waardevolle toevoeging aan elke NINJAGO-collectie.

LEGO NINJAGO 71815 Kai’s source dragon battle

De strijd in NINJAGO neemt een epische wending met "Kai’s Source Dragon Battle" (setnummer 71815). Deze set, uitgebracht op 1 maart 2024, biedt een opwindende bouwervaring met 120 stenen en is geschikt voor ninjaliefhebbers vanaf 4 jaar oud.

Met afmetingen van 10 cm hoog, 29 cm lang en 18 cm breed, brengt deze set het vuur van de strijd tot leven. Compleet met 4 minifiguren, belooft deze set urenlange avonturen. Voor €37,99 in de LEGO Shop is dit een geweldige toevoeging aan elke NINJAGO-collectie.

LEGO NINJAGO 71817 Lloyd’s elemental power mech

Ontdek de kracht van elementaire energie met "Lloyd’s Elemental Power Mech" (setnummer 71817). Uitgebracht op 1 maart 2024, biedt deze set een boeiende bouwervaring met 253 stenen, geschikt voor ninjafans vanaf 7 jaar oud.

Met een hoogte van 19 cm staat Lloyd's mech klaar voor de strijd tegen duistere krachten. Compleet met 3 minifiguren, biedt deze set eindeloze mogelijkheden voor avontuurlijke verhalen. Voor €19,99 in de LEGO Shop is dit een fantastische toevoeging aan elke NINJAGO-collectie.

LEGO NINJAGO 71819 Dragon stone shrine

Betreed de mystieke wereld van NINJAGO met de adembenemende set "Dragon Stone Shrine" (setnummer 71819). Uitgebracht op 1 maart 2024, biedt deze set een meeslepende bouwervaring met 1212 stenen, geschikt voor avonturiers vanaf 13 jaar oud.

Met afmetingen van 22 cm hoog, 17 cm breed en 29 cm diep, is deze schrijn een imposante aanvulling op elke NINJAGO-verzameling. Compleet met 6 minifiguren, biedt deze set talloze mogelijkheden voor epische avonturen. Voor €119,99 in de LEGO Shop is dit een waardevolle aanwinst voor elke NINJAGO-fan.

LEGO 40714 Carousel ride

Stap in de betoverende wereld van het LEGO 40714 Carousel Ride! Deze prachtige set, uitgebracht op 1 maart 2024, biedt een nostalgische draaimolenervaring met 232 kleurrijke stenen.

Met een hoogte van 13 cm en een breedte en diepte van 14 cm, brengt deze draaimolen de vreugde van het pretpark naar je LEGO-collectie. Compleet met 3 minifiguren, belooft deze set urenlange speelplezier voor bouwers vanaf 8 jaar oud.

Voor €24,99 in de LEGO Shop, biedt deze set een betaalbare en meeslepende bouwervaring voor fans van alle leeftijden. Stap op de draaimolen en geniet van een magisch avontuur met LEGO Carousel Ride.

LEGO Speed Champions 76919 McLaren formula 1 race car

Stap in de wereld van de Formule 1 met de LEGO Speed Champions 76919 McLaren Formula 1 Race Car! Deze set, uitgebracht op 1 maart 2024, brengt de opwinding van het racecircuit naar je LEGO-collectie.

Met 245 stenen en een formaat van 4 cm hoog, 19 cm lang en 7 cm breed, biedt deze set een gedetailleerde weergave van de legendarische McLaren Formula 1-raceauto. Compleet met 1 minifiguur en authentieke details, is deze set een must-have voor racefans van alle leeftijden.

Voor €26,99 in de LEGO Shop, biedt deze set een betaalbare manier om de adrenaline van de Formule 1 naar huis te halen.

LEGO Speed Champions 76920 Ford Mustang dark horse

Verken de kracht en elegantie van de legendarische Ford Mustang Dark Horse met de LEGO Speed Champions 76920! Deze set, gelanceerd op 1 maart 2024, brengt het iconische Amerikaanse sportwagenicoon tot leven in LEGO-vorm.

Met 344 stenen en afmetingen van 4 cm hoog, 15 cm lang en 7 cm breed, biedt deze set een gedetailleerde replica van de Ford Mustang Dark Horse. Inclusief 1 minifiguur en realistische details, is deze set perfect voor autoliefhebbers en LEGO-fans van alle leeftijden.

Voor €26,99 in de LEGO Shop, biedt deze set een opwindende bouwervaring en uren speelplezier.

LEGO Speed Champions 76921 Audi S1 e-tron quattro

Stap in de wereld van elektrische snelheid met de LEGO Speed Champions 76921 Audi S1 e-tron quattro! Deze set, gelanceerd op 1 maart 2024, brengt de opwinding van elektrische racetechnologie naar je LEGO-collectie.

Met 274 stenen en een formaat van 5 cm hoog, 17 cm lang en 7 cm breed, biedt deze set een gedetailleerde weergave van de innovatieve Audi S1 e-tron quattro. Compleet met 1 minifiguur en realistische details, is deze set een must-have voor autoliefhebbers en LEGO-fans van alle leeftijden.

Voor €26,99 in de LEGO Shop biedt deze set een betaalbare manier om de toekomst van autoracen te verkennen.

LEGO Speed Champions 76922 BMW M4 GT3 & BMW M hybrid V8

Ontdek de spanning van het racecircuit met de LEGO Speed Champions 76922 BMW M4 GT3 & BMW M Hybrid V8! Deze set, uitgebracht op 1 maart 2024, brengt de krachtige prestaties van BMW-racewagens naar je LEGO-verzameling.

Met 676 stenen en afmetingen van 6 cm hoog, 16 cm lang en 7 cm breed voor de M4 GT3, biedt deze set een gedetailleerde weergave van de iconische BMW-raceauto's. Inclusief 2 minifiguren en authentieke details, is deze set perfect voor racefans en LEGO-enthousiastelingen van alle leeftijden.

Voor €49,99 in de LEGO Shop, biedt deze set een opwindende bouwervaring.

LEGO Star Wars 75375 Millennium Falcon

Betreed het LEGO Star Wars universum met de iconische 75375 Millennium Falcon. Deze set, uitgebracht op 1 maart 2024, biedt een meeslepende bouwervaring voor Star Wars fans van alle leeftijden.

Met 921 stenen en afmetingen van 13 cm hoog, 24 cm lang en 19 cm breed, biedt de Millennium Falcon een gedetailleerde weergave van het legendarische ruimteschip. Hoewel er geen minifiguren bij deze set zijn inbegrepen, zal het bouwproces en het eindresultaat zeker indruk maken op elke Star Wars liefhebber.

Voor €84,99 in de LEGO Shop (pre-order beschikbaar), is deze set een must-have voor elke verzamelaar of fan van de Star Wars saga. Neem het commando over de Millennium Falcon en ga op avontuur in een sterrenstelsel ver, ver weg.

LEGO Star Wars 75376 Tantive IV

Herbeleef de iconische scènes uit Star Wars met de LEGO Star Wars 75376 Tantive IV. Deze set, gelanceerd op 1 maart 2024, brengt het legendarische schip tot leven in LEGO-vorm.

Met 654 stenen en afmetingen van 15 cm hoog, 32 cm lang en 11 cm breed, biedt de Tantive IV een gedetailleerde weergave van het bekende ruimteschip. Hoewel er geen minifiguren bij deze set zijn inbegrepen, biedt het bouwproces een geweldige ervaring voor elke Star Wars fan.

Voor €79,99 in de LEGO Shop (pre-order beschikbaar), biedt deze set een unieke toevoeging aan elke LEGO Star Wars collectie.

LEGO Star Wars 75377 Invisible hand

Stap in het LEGO Star Wars universum met de 75377 Invisible Hand set. Deze indrukwekkende set, beschikbaar voor pre-order vanaf 1 maart 2024, biedt fans de kans om het iconische ruimteschip te bouwen.

Met 557 stenen en afmetingen van 17 cm hoog, 30 cm lang en 9 cm breed, biedt de Invisible Hand een gedetailleerde weergave van het schip uit de Star Wars saga. Hoewel er geen minifiguren bij deze set zijn inbegrepen, biedt het bouwproces een boeiende ervaring voor elke Star Wars fan.

Voor €52,99 in de LEGO Shop  (pre-order beschikbaar), is deze set een fantastische toevoeging aan elke Star Wars collectie.

LEGO Star Wars 75379 R2-D2

Verwelkom een icoon uit het Star Wars universum met de LEGO Star Wars 75379 R2-D2 set. Beschikbaar voor pre-order vanaf 1 maart 2024, biedt deze set fans de kans om hun eigen R2-D2 te bouwen.

Met 1050 stenen en afmetingen van 24 cm hoog, 16 cm breed en 11 cm diep, biedt deze R2-D2 set een gedetailleerde weergave van de geliefde droid. De set wordt geleverd met 1 minifiguur.

Voor €99,99 in de LEGO Shop (pre-order beschikbaar), is deze set een must-have voor elke Star Wars fan. Breng de avonturen van R2-D2 tot leven in je eigen LEGO Star Wars collectie!

LEGO Star Wars 75387 Boarding the tantive IV

Bereid je voor op een iconisch Star Wars moment met de LEGO Star Wars 75387 Boarding the Tantive IV set. Geïnspireerd door de openingsscène van "Star Wars: Episode IV - A New Hope", biedt deze set een meeslepende bouwervaring voor fans van alle leeftijden.

Met 502 stenen en afmetingen van 8 cm hoog, 13 cm breed en 22 cm diep, is dit diorama een eerbetoon aan de legendarische scène waarin de rebellen aan boord gaan van de Tantive IV. Met 7 minifiguren inbegrepen, waaronder iconische personages zoals Princess Leia, C-3PO, en Rebel Troopers, kunnen fans het moment opnieuw beleven en hun eigen Star Wars avonturen bedenken.

De set is verkrijgbaar voor €54,99 in de LEGO Shop (pre-order beschikbaar) en wordt uitgebracht op 1 maart 2024.

LEGO Technic 42165 Mercedes-AMG F1 W14 E performance pull-back

Stap in de wereld van Formule 1 met de LEGO Technic 42165 Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back set. Met 240 onderdelen biedt deze set een boeiende bouwervaring voor raceliefhebbers van alle leeftijden. De Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back, met afmetingen van 6 cm hoog, 24 cm lang en 10 cm breed, is een indrukwekkende replica van het echte racemonster.

Dankzij het pull-back mechanisme kunnen kinderen en volwassenen de auto eenvoudig achteruit trekken en vervolgens loslaten om hem vooruit te laten schieten. Met een prijs van €26,99 in de LEGO Shop en een releasedatum van 1 maart 2024, is deze set een geweldige toevoeging aan elke LEGO Technic collectie.

LEGO Technic 42169 NEOM McLaren formula E race car

Ontdek de opwinding van elektrisch racen met de LEGO Technic 42169 NEOM McLaren Formula E Race Car. Met 452 onderdelen biedt deze set een uitdagende bouwervaring voor kinderen vanaf 9 jaar en ouder. De NEOM McLaren Formula E Race Car, met afmetingen van 6 cm hoog, 31 cm lang en 12 cm breed, is een indrukwekkende replica van een van 's werelds meest geavanceerde elektrische racewagens.

De set, geprijsd op €52,99 in de LEGO Shop en uitgebracht op 1 maart 2024, bevat geen minifiguren maar biedt wel volop speelplezier. Met realistische details en een robuuste constructie is deze set een must-have voor fans van technologie en raceauto's.

LEGO Technic 42170 Kawasaki ninja H2R motorcycle

Stap in de wereld van high-speed motoren met de LEGO Technic 42170 Kawasaki Ninja H2R Motorcycle. Deze set, bestaande uit 643 onderdelen, biedt een uitdagende bouwervaring voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder. Met een hoogte van 17 cm, een lengte van 31 cm en een breedte van 9 cm, is de Kawasaki Ninja H2R Motorcycle een indrukwekkende replica van de echte motor.

Met een prijs van €79,99 in de LEGO Shop en een releasedatum van 1 maart 2024, is deze set perfect voor liefhebbers van snelheid en techniek.

LEGO Technic 42171 Mercedes-AMG F1 W14 E performance

Ervaar de opwinding van de Formule 1 met de LEGO Technic 42171 Mercedes-AMG F1 W14 E Performance. Met maar liefst 1642 onderdelen biedt deze set een uitdagende bouwervaring voor volwassenen en ervaren bouwers. Met een hoogte van 13 cm, een lengte van 63 cm en een breedte van 26 cm, is deze replica van de legendarische racewagen indrukwekkend qua formaat en detail.

Met een prijs van €219,99 in de LEGO Shop en een releasedatum van 1 maart 2024, is deze set ideaal voor fans van Formule 1 en technische hoogstandjes.

LEGO Technic 42178 Surface space loader LT78

Betreed de wereld van ruimteverkenning met de LEGO Technic 42178 Surface Space Loader LT78. Met 435 onderdelen biedt deze set een boeiende bouwervaring voor kinderen vanaf 8 jaar. De Surface Space Loader LT78 is ontworpen met realistische details en meet 9 cm in de hoogte, 20 cm in lengte en 19 cm in breedte.

De set, geprijsd op €34,99 in de LEGO Shop en uitgebracht op 1 maart 2024, biedt een perfecte mix van plezier en educatie.

LEGO Technic 42179 Planet earth and moon in orbit

Breng de wonderen van het universum tot leven met de LEGO Technic 42179 Planet Earth and Moon in Orbit. Met 526 onderdelen is deze set geschikt voor bouwers vanaf 10 jaar oud. De gedetailleerde modellen van de aarde en de maan, die respectievelijk 9 cm hoog, 20 cm lang en 19 cm breed zijn, bieden een boeiende bouwervaring.

Met een prijs van €79,99 in de LEGO Shop en een releasedatum van 1 maart 2024, is deze set een fantastische toevoeging aan elke LEGO-verzameling.

LEGO Technic 42180 Mars crew exploration rover

Ga op ontdekkingsreis naar de rode planeet met de LEGO Technic 42180 Mars Crew Exploration Rover. Deze set, met 1599 onderdelen, biedt een uitdagende bouwervaring voor kinderen vanaf 11 jaar. De verbluffende rover, met afmetingen van 23 cm hoog, 44 cm lang en 21 cm breed, is ontworpen voor het verkennen van het ruige Marslandschap.

Met een prijs van €149,99 in de LEGO Shop en een releasedatum van 1 maart 2024, kunnen jonge ontdekkingsreizigers hun passie voor ruimteverkenning tot leven brengen. Laat je inspireren door de mogelijkheden van de ruimte terwijl je deze indrukwekkende rover bouwt en ermee speelt.

LEGO Technic 42181 VTOL heavy cargo spaceship LT81

Stijg op naar nieuwe hoogten met de LEGO Technic 42181 VTOL Heavy Cargo Spaceship LT81. Met 1365 onderdelen biedt deze set een uitdagende bouwervaring voor kinderen vanaf 10 jaar. Het imposante vrachtschip, met afmetingen van 19 cm hoog, 52 cm lang en 47 cm breed, is ontworpen voor zware ladingen en verticale opstijging en landing.

Met een prijs van €99,99 in de LEGO Shop en een releasedatum van 1 maart 2024, is deze set een geweldige keuze voor liefhebbers van ruimtevaart.

LEGO 40680 Flower store

Van 1 tot en met 10 maart 2024, of zolang de voorraad strekt, kunnen LEGO-fans in de winkels van LEGO Shop genieten van een speciale aanbieding. Bij aankopen vanaf €200 ontvang je de exclusieve LEGO set "Flower Store" (setnummer 40680) helemaal gratis!

Deze charmante set bevat 337 stenen en biedt een prachtig bouwproject voor bouwers van 12 jaar en ouder. Met een gedetailleerde bloemenwinkel en diverse bloemcreaties, brengt deze set een vleugje kleur en schoonheid in elke LEGO-collectie.

Het beste van alles is dat er bij deze set geen minifiguren inbegrepen zijn, maar dat de set op zichzelf al een sfeervolle toevoeging is aan elke LEGO-stad of -display.

LEGO polybags

LEGO Animal Crossing 30662 Maple’s pumpkin garden

Van 1 tot en met 10 maart 2024, kunnen fans van LEGO en Animal Crossing zich verheugen op een speciale aanbieding bij LEGO Shop. Bij aankopen vanaf €50 ontvang je de exclusieve LEGO set "Maple’s Pumpkin Garden" (setnummer 30662) helemaal gratis!

Deze schattige set bevat 29 stenen en biedt een leuke bouwervaring voor bouwers vanaf 6 jaar. Het bevat een minifiguur en een charmante pompoentuin, geïnspireerd op het populaire spel Animal Crossing.

LEGO Friends 30635 Beach cleanup

Van 1 tot en met 10 maart 2024 biedt LEGO Shop een speciale traktatie aan voor fans van LEGO Friends. Bij aankopen vanaf €50 ontvang je de exclusieve LEGO Friends set "Beach Cleanup" (setnummer 30635) helemaal gratis!

Deze hartverwarmende set bestaat uit 52 stenen en biedt een leuke bouwervaring voor kinderen vanaf 5 jaar. Het omvat een miniatuurstrandscène compleet met een figuur die een strandopruiming uitvoert, waardoor kinderen kunnen leren over het belang van het beschermen van onze oceanen en kustlijnen.

Hieronder nog eens de volledige lijst:

Vind de beste prijs