5 nieuwe LEGO Minecraft sets verwacht op 1 januari

Brickyes

Bereid je voor op een blokkerige bouwavontuur, want op 1 januari staan er vijf gloednieuwe LEGO Minecraft sets gepland voor release! Duik dieper in het digitale landschap van Minecraft met deze verwachte toevoegingen. Laten we samen een voorproefje nemen van wat deze nieuwe sets te bieden hebben en ons verheugen op een frisse dosis Minecraft-magie op het begin van het nieuwe jaar.

5 nieuwe LEGO Minecraft sets verwacht op 1 januari

LEGO Minecraft: 21257 The devourer showdown

Met een indrukwekkende 420 stukjes staat deze set gepland voor release op 1 januari 2024, en belooft het een meeslepende bouwervaring voor fans van het populaire digitale universum.

Voor €44,99 biedt The Devourer Showdown niet alleen een kans om je eigen Minecraft-avontuur te bouwen, maar ook om een spannend conflict te creëren tussen blokkerige wezens.

LEGO Minecraft: 21256 The frog house

Met een blokkerige 400 stukjes biedt deze set een boeiende bouwervaring en staat gepland voor release op 1 januari 2024.

Voor een prijs van €54.99, , opent The Frog House de deuren naar een digitale wereld vol avontuur en creativiteit.

LEGO Minecraft: 21254 The turtle beach house

Deze set, bestaande uit 234 stukjes, staat gepland voor release op 1 januari 2024, en belooft een plezierige bouwervaring voor Minecraft-fans.

Voor een prijs van €26.99, opent The Turtle Beach House de deuren naar een digitale kustwereld vol creatieve mogelijkheden. Noteer deze datum in je agenda en maak je klaar om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan je LEGO Minecraft-verzameling met deze betaalbare en leuke set!

LEGO Minecraft: 21255 Nether portal expedition

Momenteel zijn er nog geen details beschikbaar over deze mysterieuze set, behalve de onderstaande foto die een glimp biedt van wat avonturiers te wachten staat.

Houd je ogen open en blijf verbonden, want zodra er meer informatie beschikbaar is over de LEGO Minecraft: 21255 Nether Portal Expedition, zullen we je onmiddellijk op de hoogte stellen.

LEGO Minecraft: 30672 Steve and baby panda polybag

Ondanks de veelbelovende foto hieronder, zijn er momenteel nog geen details beschikbaar over deze lieflijke toevoeging aan de Minecraft-verzameling.

Houd je nieuwsgierigheid geprikkeld, want zodra er meer informatie beschikbaar is over de LEGO Minecraft: 30672 Steve and baby panda polybag, zullen we je onmiddellijk op de hoogte stellen.

Ben je fan van LEGO Minecraft, kijk dan een keer naar onderstaande sets: