LEGO 2K Drive Awesome Edition is zojuist uitgegeven

Brickyes
LEGO Sets available on 2023-05-19

LEGO 2K Drive Awesome Edition, het nieuwe AAA-rijavonturenspel dat zojuist is uitgegeven. Dit spel is een samenwerking tussen 2K en de LEGO Group, en het belooft een geweldige ervaring te worden voor alle LEGO-fans en race-liefhebbers.

In LEGO 2K Drive Awesome Edition kun je je eigen voertuigen bouwen met meer dan 1000 unieke LEGO-stukjes, en ze vervolgens overal mee naartoe nemen in de enorme open wereld van Bricklandia. Je kunt racen tegen een reeks kleurrijke rivalen, meedoen aan leuke minigames, uitdagingen aangaan, verzamelobjecten vinden en nog veel meer. Het spel heeft ook een co-op- en multiplayer-modus, zodat je samen met je vrienden kunt spelen.

Een van de coolste dingen van LEGO 2K Drive Awesome Edition is dat het ook een samenwerking heeft met McLaren Automotive, waardoor je de McLaren Solus GT en de McLaren F1 LM kunt besturen. Deze zijn net uitgebracht in een LEGO Speed Champions dubbel-pakket om 60 jaar te vieren sinds McLaren werd opgericht door racer en ingenieur Bruce McLaren. Deze auto's zijn perfect voor de spannende en snelle races die je kunt verwachten in LEGO 2K Drive.

Als je LEGO 2K Drive Awesome Edition nu bestelt, krijg je ook de Year 1 Drive Pass*, het Aquadirt Racer Pack en het Awesome Bonus Pack. De Year 1 Drive Pass geeft je toegang tot nieuwe content die gedurende het eerste jaar wordt uitgebracht, zoals nieuwe voertuigen, stukjes, stickers en meer. Het Aquadirt Racer Pack bevat twee exclusieve voertuigen die zowel op land als op water kunnen rijden: de Aquadirt Racer en de Aquadirt Speedboat. Het Awesome Bonus Pack bevat vier extra voertuigen die gebaseerd zijn op populaire LEGO-thema's: City Police Car, Creator Monster Truck, Ninjago Ninja Bike en Star Wars X-Wing Fighter.

LEGO 2K Drive Awesome Edition is nu beschikbaar voor PlayStation®5 (PS5™), PlayStation®4 (PS4™), Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch TM and PC via Steam and Epic Games Store.