3 nieuwe LEGO sets om spelenderwijs braille te leren

Bricckyes

Ontdek een innovatieve en speelse benadering van leren met de nieuwste LEGO sets: "Spelen met braille". Speciaal ontworpen om kinderen op een boeiende en educatieve manier kennis te laten maken met braille, bieden deze sets een unieke kans om het Duitse, Italiaanse en Spaanse alfabet te verkennen. Met 287 stukjes per set, zijn deze kleurrijke bouwervaringen niet alleen leuk, maar ook een waardevolle toevoeging aan het educatieve speelgoedassortiment.

LEGO Sets available on 2024-01-04

3 nieuwe LEGO sets beschikbaar: Spelen met braille

Vanaf vandaag zijn er 3 nieuwe LEGO sets beschikbaar om te kopen. Deze sets zijn speciaal ontworpen om kinderen spelenderwijs braille te leren. Met de Spelen met braille sets kunnen kinderen het Duitse, Italiaanse en Spaanse alfabet ontdekken.

De set "Spelen met braille - Duits alfabet" bevat in totaal 287 stukjes en is te koop voor de prijs van €89,99. Met deze set kunnen kinderen op een leuke en educatieve manier leren om te gaan met braille.

Ook de "Spelen met braille - Italiaans alfabet" set bevat 287 stukjes en is verkrijgbaar voor dezelfde prijs van €89,99. Deze set biedt kinderen de mogelijkheid om spelenderwijs kennis te maken met het Italiaanse alfabet in braille.

Daarnaast is er de "Spelen met braille - Spaans alfabet" set, eveneens met 287 stukjes en een prijs van €89,99. Met deze set kunnen kinderen op een leuke en interactieve manier vertrouwd raken met het Spaanse alfabet in braille.

Deze nieuwe LEGO sets bieden een unieke manier om braille te leren en zijn een waardevolle toevoeging aan het educatieve speelgoedassortiment. Ben je geïnteresseerd in het leren van braille of wil je jouw kind hiermee laten kennismaken, dan zijn deze sets zeker een aanrader!