3 nieuwe LEGO Marvel spiderman sets voor 1 maart 2024

Brickyes

In een opwindende aankondiging voor LEGO Marvel en Spider-Man fans staat er iets groots te gebeuren: op 1 maart 2024 worden niet één, niet twee, maar drie gloednieuwe LEGO Marvel Spider-Man sets gelanceerd. Deze langverwachte toevoegingen aan het LEGO-universum brengen een frisse wind van creativiteit en avontuur met zich mee, met de kenmerkende details en minifiguren die de wereld van Spider-Man tot leven brengen. Laten we een voorproefje nemen van wat deze sets te bieden hebben

3 nieuwe LEGO Marvel spiderman sets voor 1 maart 2024 3 nieuwe LEGO Marvel spiderman sets voor 1 maart 2024

LEGO Marvel 10792 Drill spinner vehicle

De set bestaande uit een bescheiden aantal van 58 zorgvuldig ontworpen stukjes. Met een toegankelijk prijskaartje van €9,99 biedt deze compacte set een betaalbare gelegenheid voor bouwers van alle leeftijden om aan de slag te gaan met een eenvoudig maar boeiend bouwproject.

Ondanks de beperkte omvang van de set, voegt de aanwezigheid van twee minifiguren, namelijk Miles "Spin" Morales en Electro, een interessant element toe aan het geheel. Deze minifiguren geven bouwers de mogelijkheid om hun eigen verhalen te creëren en avonturen te beleven in de miniatuurwereld die ze construeren.

LEGO Marvel 10793 Spidey VS Green Goblin

De set bestaande uit 84 stukjes zal een prijskaartje krijgen van €19,99. Ondanks de bescheiden omvang en het vriendelijke prijskaartje, biedt deze kleine set een relatief voordelige mogelijkheid voor bouwers om zich te vermaken.

Een interessant aspect van deze set is de aanwezigheid van drie minifiguren: Spidey & Trace-E, Ghost-Spider en Green Goblin. Hoewel de set niet uitblinkt in grootschaligheid, voegt de diversiteit van de minifiguren een zekere charme toe aan het geheel, waardoor bouwers verschillende verhaallijnen kunnen verkennen.

Met 84 stukjes en een prijs van €19,99 valt deze set in een meer toegankelijke categorie voor diegenen die op zoek zijn naar een eenvoudigere bouwervaring. Het prijskaartje weerspiegelt de bescheiden omvang van de set, maar biedt toch een kans voor bouwers om zich te vermaken met het samenstellen van de stukjes en het creëren van hun eigen miniatuurwereld.

LEGO Marvel 10794 Team Spidey web spinner headquarters

Met 193 stukjes biedt deze set, geprijsd op €45.99, bouwers een betaalbare gelegenheid om aan een nieuw project te werken.

Een opmerkelijk aspect van deze set is de aanwezigheid van maar liefst vijf minifiguren. Deze omvatten bekende personages zoals Miles "Spin" Morales, Spidey & Trace-E, Ghost-Spider, Iron Man en Zola. Dit is vrij ongebruikelijk voor een set van deze omvang en prijsklasse, waardoor het een interessante keuze is voor fans van verschillende Marvel-personages.

Het prijskaartje van €45.99 weerspiegelt niet alleen de diversiteit aan minifiguren, maar ook de kwaliteit van het ontwerp en de bouwervaring die deze set belooft te bieden. Het is een kans voor bouwers om zich te verdiepen in een relatief betaalbare set met een gevarieerde reeks personages.

 

Al deze sets zullen op 1 maart 2024 worden uitgebracht!

Zijn jullie fan van het spiderman universum, kijk dan een keertje naar onderstaande sets: