LEGO Woonboot aan de rivier - 31093

Deze set is niet meer in productie sinds 2021-12-31
Woonboot aan de rivier

Beleef zinderende zeilavonturen met exotische dieren aan boord van de LEGO® Creator 3in1 Woonboot aan de rivier!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Jan's Steen (€ 39,94)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Met de LEGO® Creator 3in1 Woonboot aan de rivier kun je nieuwe avonturen beleven. Deze unieke woonboot heeft allerlei leuke details, zoals een draaibare stoel, een werkbank en een hengel. Open de boot en ontdek een gedetailleerde hut met een bed, een tv, een lamp en een keuken. Met de Creator 3in1 sets kun je maar liefst 3 verschillende modellen bouwen en spelen. Bouw de woonboot en verander hem daarna in een klassiek watervliegtuig of een vissersdorp met een pier, een café en een vissersboot. Deze set bevat 2 minifiguren en stenen figuren van een vogel, een pelikaan en een krokodil. Geniet van het bouwen van 3 modellen met deze LEGO® Creator 3in1 set. De woonboot aan de rivier heeft een gedetailleerde hut met een stoel, een bed, een tv, een lamp en een keukenhoek, plus een dek met luifels, een draaibare stoel, een werkbank, een hengel en lampen. Inclusief 2 minifiguren en accessoires zoals een camera, reddingsboeien en vissen. De woonboot is ongeveer 10 cm hoog, 17 cm lang en 8 cm breed. Het watervliegtuig is ongeveer 10 cm hoog, 17 cm lang en 8 cm breed. Het vissersdorp is ongeveer 12 cm hoog, 27 cm breed en 17 cm diep. De speelgoedboot is ongeveer 7 cm hoog, 17 cm lang en 6 cm breed.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Geniet van het bouwen van 3 modellen met deze LEGO® Creator 3in1 set. Bouw de woonboot aan de rivier en tover hem vervolgens om in een watervliegtuig met een aanlegsteiger en krab of een vissersdorpje met een pier, café en vissersboot.
  • De woonboot aan de rivier heeft een gedetailleerde hut met een stoel, bed, tv, lamp en keukenhoek, plus een gedetailleerd dek met 2 luifels, een draaibare stoel, een werkbank, een vastgemaakte hengel en 4 lampen.
  • Inclusief 2 minifiguren: een visser en een meisje die klaar zijn voor nieuwe avonturen, plus van stenen gebouwde figuren van een vogel, een pelikaan en een krokodil.
  • Vaar het plezier en avontuur tegemoet met de woonboot aan de rivier en de exotische LEGO® dieren!
  • Accessoire-elementen: een camera, 3 reddingsboeien en 2 vissen.
  • De woonboot aan de rivier is ca. 10 cm hoog, 17 cm lang en 8 cm breed.
  • Het watervliegtuig is ca. 10 cm hoog, 17 cm lang en 8 cm breed.
  • Het vissersdorp is ca. 12 cm hoog, 27 cm breed en 17 cm diep.
  • De speelgoedboot is ca. 7 cm hoog, 17 cm lang en 6 cm breed.