LEGO Vrijheidsbeeld magneet - 854031

Een eerbetoon aan het Vrijheidsbeeld in LEGO® stijl!

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 3,49 € 9,44 Bekijk
Lego België € 4,99 € 10,94 Bekijk
Voeg een vleugje symboliek toe aan je koelkast, kluisje of een ander magnetisch oppervlak met deze LEGO® Iconic Vrijheidsbeeld magneet. Deze magnetische microversie van het wereldberoemde Vrijheidsbeeld is een iconisch vrijheidssymbool dat elke volwassen LEGO fan zal aanspreken. Met 11 onderdelen, waaronder een verwijderbare minifiguur van het Vrijheidsbeeld met fakkel en boek, kunnen kinderen vanaf 6 jaar een indrukwekkende replica van dit vrijheidsicoon maken. Het 4x4 magneetbord en het naamplaatje met 'New York' maken deze LEGO® microbouwset compleet. Deze microversie van het Vrijheidsbeeld is ongeveer 8 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep. Het is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of andere gelegenheid. Voeg een vleugje symboliek toe aan je collectie met deze LEGO® Iconic Vrijheidsbeeld magneet.
  • Kinderen vanaf 6 jaar kunnen een indrukwekkend vrijheidsicoon namaken met deze magnetische microversie van het wereldberoemde Vrijheidsbeeld, met verwijderbare minifiguur van het Vrijheidsbeeld met fakkel en boek.
  • Deze LEGO® microbouwset met 11 onderdelen bestaat uit een 4x4 magneetbord en een naamplaatje met 'New York'. Een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of andere gelegenheid.
  • Fleur een magnetisch oppervlak op met een iconisch vrijheidssymbool met deze microversie van het Vrijheidsbeeld van ca. 8 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep.