LEGO Volkswagen T2 Kampeerbus - 10279

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Volkswagen T2 Kampeerbus

Denk terug aan al je avonturen met dit displaymodel om te verzamelen

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: MisterBricks (€ 169,00)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Ontdek de LEGO® Volkswagen T2 Kampeerbus (10279) en laat je meenemen op een nostalgische reis. Dit gedetailleerde model is perfect voor volwassen LEGO fans die dol zijn op retrocampers en avontuurlijke roadtrips. Neem de tijd om dit bouwwerk in elkaar te zetten en bewonder het authentieke interieur.

Deze VW kampeerbus zit boordevol slimme ontwerpdetails die kampeerfans zullen waarderen. Met nieuwe LEGO onderdelen zijn kenmerken zoals de voorruit, stoffen gordijnen en een pop-uptent nauwkeurig nagemaakt. Het busje heeft ook een werkend stuur, een schuifdeur, een surfplank, opklapbare stoelen en flowerpower-stickers.

De Volkswagen T2 Kampeerbus maakt deel uit van een reeks LEGO bouwsets voor volwassenen. Het biedt een boeiende bouwervaring en is een geweldig cadeau voor elke VW camperfan. Het model heeft een opvallend blauw-wit kleurenschema en meet ongeveer 15 cm hoog, 35 cm lang en 14 cm breed.

Creëer je eigen avonturen met de LEGO Volkswagen T2 Kampeerbus en geef dit klassieke verzamelobject een speciaal plekje in je huis. Met zijn gedetailleerde interieur, campingkeuken en opklapbare bedbank is dit model een echte blikvanger.

Laat je creativiteit de vrije loop en geef dit VW busje een persoonlijk tintje met de bijgeleverde flowerpower-stickers. De LEGO Volkswagen T2 Kampeerbus is ontworpen voor volwassen bouwers en kampeerliefhebbers die houden van prachtige ontwerpen en complexe details.

LEGO bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn consistent en compatibel. Ze zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, waardoor je eindeloos kunt bouwen en creëren.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Bouw een getrouwe LEGO® modelversie van de Volkswagen T2 Kampeerbus. Bewonder alle authentieke kenmerken en geef dit klassieke verzamelobject daarna een mooi plekje.
  • Bekijk de authentieke ontwerpdetails, zoals de bekende grote voorruit en de schuifdeur. Probeer het werkende stuur uit en open de motorkap om de motor te bekijken.
  • Ontdek een heleboel kenmerken en accessoires in dit Volkswagen busje, waaronder stoffen gordijntjes, een stoffen pop-uptent, een surfplank en 2 opklapbare stoelen.
  • Dit model is ontworpen voor volwassen LEGO® bouwers en kampeerliefhebbers en biedt een boeiende bouwervaring – ideaal als je op zoek bent naar een leuk cadeau of verzamelobject voor fans van VW kampeerbusjes.
  • Afmetingen: ca. 15 cm hoog, 35 cm lang en 14 cm breed – echt een opvallende blikvanger.
  • Met zijn opvallende blauw-witte kleurenschema ziet dit model er fantastisch uit in elke kamer. Gebruik de flowerpower-stickers om jouw busje een persoonlijk tintje te geven.
  • Binnenin vind je een campingkeuken met een gasfornuis, gootsteen, koelkast en uitklapbare tafel, plus een opklapbare bedbank.
  • Deze LEGO® Volkswagen T2 Kampeerbus maakt deel uit van een reeks creatieve bouwsets die zijn ontworpen voor volwassen bouwfans die van prachtige ontwerpen, complexe details en elegante architectuur houden.
  • LEGO® bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
  • Bij LEGO® onderdelen gaan veiligheid en kwaliteit voor alles. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.